Gogglesoc logo

Hvem er Gogglesoc?

Gogglesoc startede ud fra noget som alle os skier kender til, problemet med vi lige har købt en ny dyr skibrille, inden vi har set os om har vores ski goggles fået den første ridse. Det er ikke altid det har den største indflydelse på ens udsyn af brillen, men det kan de hurtigt få. Derudover så der Gogglesoc et brand som har fokus på miljøet og deres produkter bliver lavet af plastik flasker.

 Gogglesoc har lavet et produkt som vi ikke har set før i samme kvalitet, det gode ved deres produkt er at det er super nemt at have i lomme, vi har alle prøvet at tabe hjelmen i skibussen, det kunne også være hvis man skal ind og spise på en restaurant på pisten, når du skal på afterski eller når du fx skal med gondolen op om dagen hvor der kan være mange mennesker – den kan være god i mange tilfælde, så kan man hurtigt lige sætte det over brillen så den er beskyttet. Gogglesoc er et Canadisk brand, som holder til i Whistler, deres produkter er lavet i skånsomt microfiber. De har en god åndbarhed som gør at de tørrer hurtigt.

Det er et super produkt til dig som har fokus på miljøet og til dig som gerne vil sikre dine skibriller en længere leve tid.

Produkter fra Gogglesoc

Solbriller, Visir til ski goggles, Beskyttelses overtræk til dine skibriller, Facemask.

Gogglesoc kan købes hos

Når du skal ud og købe en Gogglesoc til dine skibriller til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Aktivvinter logo
Gogglesoc logo
FAQ – Spørgsmål om Gogglesoc

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er en Gogglesoc nødvendig?

Ja og nej, har du en god taske til dine skibriller – så er svaret nej. Men har du ikke en taske til dine skibriller og de ligger sammen med dit andet udstyr så er det en meget god investering, da de ikke er ret dyre.

Bruger man når man er ude og stå på ski?

Nogen bruger den fx, hvis de tager på afterski og man hænger sin skihjelm sammen med andre, eller de står på bordet. Der kan hurtigt være en som vifter med armen og ens brille kan få ridser. Men på selve pisten så nej, du skal jo gerne kunne se noget 😊.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort