Gore Wear

Historien – GORE WEAR

GORE WEAR historien er en i den lange række af W.L Gore & Associates’ gennembrudspræstationer, der begyndte med en simpel idé i 1958. Gores uendelige fremskridt har betydet, at de har udvidet verden over og udviklet banebrydende enheder inden for områder som medicinsk udstyr, rumfart rejser, musikinstrumenter, industritøj, fodtøj mv.

Den første vandtætte og vindtætte GORE-TEX® cykeljakke, også kaldet “GIRO,” blev sponsoreret af Superconfex -holdet (senere kendt som Rabobank) i 1987, med Tour de France på slæb.

I 2009 lancerede GORE-TEX Comfort Mapping teknologien, som anvender forskellige GORE-TEX-tekstiler til at efterligne vejrzoner på atletens krop for at forbedre ventilation og komfort.

GORE BIKE WEAR fejrede sit 30 års jubilæum i 2015 med en jubilæumsserie i begrænset oplag. Hvert stykke er præget med datoerne “1985-2015.”

Siden 2015 har GORE BIKE WEAR® støttet det verdenskendte mountainbikeløb. ALP-X PRO-kollektionen blev skabt med sådanne begivenheder i tankerne, og den giver topbeklædning til præstationsorienterede mountainbikere i al slags vejr.

Siden da har virksomheden produceret innovative sports- og udendørstøj og tilbehør af høj kvalitet og har diversificeret og udvidet sin produktlinje.

Om GORE WEAR

GORE WEAR er et samarbejde mellem atleter og videnskabsmænd. Deres hovedkvarter ligger i de tyske alper, tæt på noget af verdens smukkeste udholdenhedssportsterræn. Virksomheden kræver en bred vifte af klimaer for at teste sine produkter og forbedre udholdenhedssportsoplevelsen.

Bill Gore, skaberen af GORE WEAR, etablerede firmaet på ideer og principper, der guider teamet i dets beslutninger, arbejde og adfærd. Virksomheden tror på, at alle har kapaciteten til at gøre ekstraordinære ting, hvilket driver dem til løbende at forbedre atleternes liv.

Gennem forskning og udvikling, massiv innovation, strategiske partnerskaber og hårdt arbejde kan GORE WEAR forsætte med at nå sine og andres mål.

Produkter fra GORE WEAR

GORE WEAR tilbyder en bred vifte af produkter, der passer til mange atleters behov, præferencer og budgetter. Alt, hvad de tilbyder, er designet til at forbedre atletens oplevelse. Uanset om det er til træning, fornøjelsesridning eller skiløb, kan GORE WEAR hjælpe dig med at nå dine mål med deres højkvalitets tøjlinje. Eksempler på GORE WEAR-produkter omfatter:

Grid Neck warmer

Grid Neck warmer er en enkel, men effektiv, letvægts halsedisse i forskellige komplementære nuancer, ideel til alle typer udendørs aktiviteter, såsom skiløb.

  • På hoved og hals kan hatten foldes sammen, så den passer på forskellige måder
  • Multidirektional strækkonstruktion
  • Letvægts, åndbart materiale
  • Vægt: 1,1 oz

Denne alsidige nakkevarmer er fremragende til at holde kulden ude på kølige vinterdage ved at bære den rundt om din hals, på tværs af næse og mund eller som hovedbetræk under en hjelm eller hætte. Den er ideel til at undslippe kulden på vinterlige dage.

GORE-TEX INFINIUM Thermo Split-handsker

Handskerne kombinerer varme, dygtighed og vindbeskyttelse i et enkelt fingerbremsesystem. Dine andre fingre holdes inde i en PrimaLoft liner med et klassedesign, der føles mere som en almindelig handske, fordi din pegefinger og tommelfinger styrer håndtagene – designet til skiløbere, der leder efter varme, beskyttelse og kontrol i ét produkt.

  • Letvægts, åndbar beskyttelse er fuldstændig vindtæt, meget åndbar og vandafvisende
  • Dette er en GORE-TEX INFINIUM Stretch Handske med berøringsfølsomt materiale på tommelfingeren og pegefingrene. Tommel- og pegefingrene er delt i to forskellige dele
  • Tre-vejs fingerlomme. Øget varme takket være den isolerede pegefinger. For bedre greb anvendes silikonetryk
  • Håndleddet er dækket af neopren, og det har et justerbart spænde
  • Vægt: 4,9 oz
  • GORE-TEX INFINIUM er den højeste kvalitet regnskal på markedet

GORE WEAR kan købes hos

Når du skal købe GORE WEAR skiudstyr til skiferien, så skal det på nuværende tidspunkt købes i cykelbutikker, eller online. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Gore Wear

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort