Vælg en side
Grabber logo

Hvem er Grabber Warmers?

Grabber Warmers er et super lækkert produkt som mange vil ønske de havde med på skiferien til Norge, Sverige eller Finland hvor der kan være hunde koldt. Det Grabber Warmers produkter kan er at de kan holde ens fødder eller hænder var i op til 12 timer, altså en hel dag på ski. Har du et barn som har let til at få kolde fødder eller hænder, så kan det her altså være en rigtig god investering.

Deres produkter er lavet ud af natur produkter, som ikke gør skade på miløjet. Du skal dog ikke smide dem på pisten, men i den skraldespand du ser når du kommer ned for enden af pisten. Det betyder altså det er et engangsprodukt. Læs guiden om hvordan du bruger produktet hvis du køber det.

Produkterne ligger i et meget fornuftigt prisleje, hvis du ikke kan købe dem hos din lokale sportsforretning, så kan du finde dem på internettet, husk dog de kun kan bruges engang, så lad hver med at spare.

Produkter fra Grabber Warmers

Håndvarmere, Tåvarmere, Fodvarmere og Kropsvarmere.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Grabber Warmers kan købes hos

Du kan finde Grabber Warmers i butikkerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Grabber logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort