Grabber logo

Hvem er Grabber Warmers?

Grabber Warmers er et super lækkert produkt som mange vil ønske de havde med på skiferien til Norge, Sverige eller Finland hvor der kan være hunde koldt. Det Grabber Warmers produkter kan er at de kan holde ens fødder eller hænder var i op til 12 timer, altså en hel dag på ski. Har du et barn som har let til at få kolde fødder eller hænder, så kan det her altså være en rigtig god investering.

Deres produkter er lavet ud af natur produkter, som ikke gør skade på miløjet. Du skal dog ikke smide dem på pisten, men i den skraldespand du ser når du kommer ned for enden af pisten. Det betyder altså det er et engangsprodukt. Læs guiden om hvordan du bruger produktet hvis du køber det.

Produkterne ligger i et meget fornuftigt prisleje, hvis du ikke kan købe dem hos din lokale sportsforretning, så kan du finde dem på internettet, husk dog de kun kan bruges engang, så lad hver med at spare.

Produkter fra Grabber Warmers

Håndvarmere, Tåvarmere, Fodvarmere og Kropsvarmere.

Grabber Warmers kan købes hos

Du kan finde Grabber Warmers i butikkerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Grabber logo
FAQ – Spørgsmål om Grabber Warmers

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er der en billig måde at få varme hænder på skiferien?

Du kan købe nogle sæt af Grabber Warmers ”Hand Warmers” som er nogle du banker på og ligger dem ind i handsken, du kan få modeller som virker i op til 10 timer.

Må børn gerne bruge Grabber Warmers?

Det er op til om de kan styre det, om de kan forstår funktionerne af det. Dermed på eget ansvar, læs mere om dem inden du giver dit barn dem i handskerne. Test det evt. par gange på en gå tur og se hvordan de reagere på det.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort