Grizzly.ski Bindings

Historien – Grizzly.ski Bindings

GRIZZLY.SKI er en virksomhed med en stærk passion for bjerge og ski bjergbestigning/touring. De er dedikeret til at give alle mulighed for at nå bjergene, opleve naturens skønhed og konkurrere, som hvis de var professionelle.

Grizzly.ski, kan købes hos: Grizzly.ski

Om Grizzly.ski Bindings

Det har taget 19 års konstant arbejde at skabe de prototyper, der i sidste ende førte til den ultralette bindingsplatform, der blev lanceret i 2017. Virksomheden er fortsat med at vokse og innovere og vandt en ISPO 2020 AWARD GULD VINDER i januar 2020 for GR OLYMPIC bindingen.

Denne binding har et ultralet sikkerheds bremse og en tå, der tilbyder et nemt og komfortabelt låsesystem kaldet GRIZZLY FIX. Hælen er også ny, hvilket giver mulighed for en sikker frigørelse af skistøvler. Dette firma skal man holde øje med, mens de fortsætter med at udvikle nye produkter, der gør bjergeventyr mere tilgængelige for alle.

Produkter fra Grizzly.ski Bindings

GRIZZLY.SKI er en virksomhed, der har specialiseret sig i skibindinger og tilbehør. De tilbyder en bred vifte af produkter, der er designet til at forbedre din skioplevelse. Deres bindinger er lavet af materialer af høj kvalitet og er perfekte til alle typer skiløb.

GR 48

GR48 Ski Binding er den letteste binding i verden. Den er lavet perfekt til racerløbere eller modige ultralette atleter. Bindingen tilbyder et komfortabelt og enkelt GRIZZLY FIX låsesystem. Den vigtige egenskab ved GRIZZLY FLEX gør det muligt at justere pin afstanden for at muliggøre brugen af ​​de mest almindelige touring støvler på markedet. Justerbart GRIZZLY STEP på bindingståen forbedrer præcisionen og hastigheden ved placering af skistøvlen, mens den klippes ind i GRIZZLY.SKI-bindingen. Bindingen kan bruges til alpint skiløb. For op ad bakke er der en klap på hælen med en spærreposition for at muliggøre den højere gangtilstand/position af skistøvlen. Dette gør det nemmere at manøvrere, når du ikke står på ski ned ad bakke.

Funktioner ved bindingen inkluderer:

  • ALU 7075 Materiale
  • Rustfrit stål
  • Vejer kun 48 gram
  • GRIZZLY FIX låsesystem
  • GRIZZLY FLEX

GR Olympic

Grizzly Ski er en bjergbestigningsbinding i olympisk kvalitet, der netop har vundet ISPO Award 2020 Gold. Den er perfekt til passionerede skibjergbestigere med de højeste ambitioner, da den indeholder en sikkerhedsbremse, som aktiveres ned ad bakke med én finger. Formen på bremsens plastikender forhindrer skins i at blive fanget, mens den har fremragende bremseegenskaber. Derudover giver den nye drejelige hæl sideværts og lodret sikkerhedsudløsning af skistøvlen, så du sikkert kan stå på ski overalt med denne binding.

Funktioner inkluderer:

  • 120 gram
  • Rustfrit stål
  • ALU 7075 Materiale

Grizzly.ski Bindings kan købes hos

Grizzly sælger deres bindinger i butikker rundt i verden, hvor de har omkring 30 forhandlere på. Deres største markeder er Slovakiet, Schweiz og Frankrig. Se “alle” skibutikker, her.

Grizzly.ski Bindings

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort