Notice: require(): read of 1035 bytes failed with errno=12 Cannot allocate memory in /home/skihytte/skier.dk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/i18n/library.php on line 67
High Sierra | Skier.dk
Vælg en side
High Sierra logo

Hvem er High Sierra?

High Sierra er et taske brand, som udelukkende har fokus på tasker og funktionaliteten. Deres tasker bliver mest brugt i det aktive liv, skoletaske, støvletaske, backpackerlivet. De vil sikre sig at du får en god første gangs oplevelse om det er i skolen, på den første campingtur, første dag på job eller den første skitur.

High Sierra er et brand som sælger deres tasker til fornuftige priser hvor vi alle kan være med. Det gode ved at have en taske til din ski og dine støvler er at du formindsker chancen for at der kommer skader på dem under rejsen på ferien, samt du har når du skal opbevare dem vinteren over.

Produkter fra High Sierra

High Sierra laver tasker til nærmest alle formål, udover mode. – Ski/snowboard taske, støvletaske.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

High Sierra kan købes hos

Når du skal ud og købe High Sierra tasker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

High Sierra logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort