Hinterland Skis

Historien – Hinterland Skis

Hinterland Skis firmaet blev grundlagt ud fra troen på, at ski skulle være utroligt sjove at stå på, ekstremt holdbare og smukke kunstværker. Virksomheden har et udvalgt team af dygtige med arbejere, rumfartsingeniører, mesterkunstnere og ekspertdesignere, som arbejder sammen om at skabe de bedst mulige ski.

Hinterlands rødder er i custom ski design. I 2009, under navnet WSD, begyndte virksomheden at sælge komplette speciallavet ski, der var bygget specifikt til den enkelte. Efter at have bygget ny form efter ny form, blev virksomhedens lagerrum hurtigt fyldt op med forme og skabeloner. Fra den lille tweak, hist og her til den vilde nye prototype havde Hinterland bygget mere end 100 unikke former og solgt over 1000 brugerdefinerede sæt ski.

Om Hinterland Skis

For at kunne tilbyde velbyggede, langtidsholdbare produkter, der er fremstillet i USA, valgte Hinterland nogle af sine yndlingsski gennem årene for at skabe et lille batch-skifirma, her har de blandt andet lavet til Go-Daddy som er et kæmpe stort hosting firma. Virksomheden rykker grænserne for ski og er fast besluttet på at tilbyde de bedst mulige produkter. Alle Hinterlands ski er lavet i USA med kvalitet og ydeevne som højeste prioritet.

Deres ski er alle lavet i solidt træ, og priserne ligger omkring 8000 DKK for et par ski. Hvilket vil sige den ligger i highend.

Produkter fra Hinterland Skis

Hinterland sælger alle slags ski og beklædning, fra alpinski til langrendski til sweatshirts, beanies og hatte. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, har de den perfekte ski til dig. Deres tøj er også af topkvalitet, hvilket sikrer, at du holder dig varm og tør hele dagen lang.

The Direwolf All-Mountain ski

Direwolf er Hinterlands 100 mm talje all-mountain ski. Direwolf er bygget til aggressivt skiløb og fart, så du kan stå på ski overalt. Skien giver dig mulighed for at vende hurtigt, når du har brug for det, samt spore gennem pudderet.

Funktionerne omfatter:

 • Medium flex
 • Vippespids og hale
 • Super solid konstruktion
 • Håndlavet

The 99 Carving-ski

Denne ski er buet med en lang effektiv kant til dybe udskæringer. Vippen i spidsen gør det lettere at dreje, mens resten af skien er stabil til high-speed carving. Denne ski er designet til dem, der ønsker at køre hurtigt og lave snævre sving på bjerget. Den er perfekt til avancerede skiløbere, der ønsker fart og kontrol. Med The 99 Carving Skis vil du være i stand til at stå på ski som en professionel.

Nogle funktioner ved skien inkluderer:

 • Stor camber
 • Let rocker tip
 • Bredere stance

Grindstone Powder Skis

Denne ski er en pudderhunds drøm, der er gået i opfyldelse. Den var designet med en massiv 112 mm talje og en blød flex for at gøre skiløb i pow så let som muligt. Slibestenen vil flyde gennem den dybeste sne og gøre det til en leg i puddersne. Den er også utroligt holdbar og kan tage et tæsk uden at slå en øjenvippe.

Funktionerne omfatter:

 • Middelstiv flex
 • 112 mm talje
 • Stor vippet spids
 • Medium hale rocker

Hinterland Skis kan købes hos

Deres ski skal købes på nettet eller de kan afhentes i Murry i Utah, USA. Se “alle” skibutikker, her.

Hinterland Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort