Hotronic logo

Hvem er Hotronic?

Hotronic er et brand vi ikke kan komme uden om når vi snakker om udstyr til at holde dine fødder varme og tørre under en kold dag på pisten. Hotronic er en del af Wintersteiger Group, som også ejer BootDoc. Med et fokus på dine fødder har de lavet innovative produkter så kan du have varme i dine såler, det kan være godt til de helt kolde dage på pisten eller hvis man har problemer med at holde varme. Er det ikke nok med varme i sålen, så kan du også få skisokker med varme i, det hjælper selvfølgelig med at holde dine skinneben væk fra skinnebensbetændelse, samt de har kompression, som hjælper til at holde blodomløbet i gang når du er i skistøvlen.

Når du så er færdig efter en dag på pisten og dine skistøvler kan være våde fra sneen og sved fra dine fødder har de også støvletørre, som du kan bruge til dine skihandsker og dine støvler.

Produkter fra Hotronic

Såler med varme i, Skisokker med varme i, Støvletørre.

Hotronic kan købes hos

Når du skal ud og købe Hotronic produkter, kan det være en god ide at vælge, danske eller lokale butikker, grundet garanti på produktet. Se “alle” skibutikker, her.

Hotronic logo
FAQ – Spørgsmål om Hotronic

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang tid holder Hotronic’s batterier?

Det kommer an på hvor høj varme man skal bruge, men kører du på højeste niveau, er det ca. 3 timer og laveste er omkring 11-13 timer.

Hvor hurtigt kan man lade Hotronic batterier?

Det tager omkring 2-3 timer, så er du sikker på den er på fuld opladning.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort