IceBRKR

Hvem er Icebrkr?

IceBRKR laver ski goggles, hvor du ikke behøver at have dit headsæt i dine ører. Du kan nemlig høre det fra skibrillerne, du skal blot tilkoble dem med din telefon via bluetooth. Det gode ved IceBRKR ski goggles er at du kan høre dine med mennesker på pisten, så du ikke bare suser rundt på pisten og ikke kan høre andre, det kan være rigtig farligt, hvis man ikke er opmærksom på om der kommer nogle.

IceBRKR er startet af bONE Tech, som Marco og Massimo Collini står bag. De 2 brødre har en kæmpe passion for skiløb og motorcykler. De har en patenteret teknologi, som de fandt frem til at fungere super i skibriller uden at gå på kompromis med andre funktioner som vi ellers skal bruge i ski goggles.

Produkter fra Icebrkr

Ski googles.

Icebrkr kan købes hos

Når du skal ud og købe IceBRKR goggles, så kan de på nuværende tidspunkt, kun købes på deres webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Icebrkr
FAQ – Spørgsmål om IceBRKR

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er IceBRKR det samme som bone?

Ja, IceBRKR skiftede navn til ”bone” efter de havde kørt deres kickstarter kampagne tilbage i 2019.

Hvad er specielt ved Bone?

Det er deres technologi, som også gjorde de fik succes med deres kickstarter. Nemlig at du har mulighed for at snakke med op til 6 venner via din skibrille og bluetooth. Man kan være op til 700 meter fra hinanden.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort