Icelandtic logo

Hvem er Icelantic Skis?

Icelantics Skis, er et virkelig godt skimærke som har fokus på blot at lave ski. Ben Anderson var manden bag ideen om at lave ski, han ville lave ski som var med til at ændre måden folk tænkte på, på ski. Han ville lave det med et par gode venner, og over tid blev Icelantic et brand som vi kender til i dag.

De gør meget ud af at deres atleter er en del af familien bag Icelantics. Det skal brænde i gennem for brandet og være med til at videre udvikle brandet og produkterne bag Icelanticskis. 33 ambassadører er med til at gøre produktet så perfekt som muligt inden det kommer i 100% produktion.

Deres ski starter fra omkring 4000-5000 kr. Hvilket er en hel fornuftig pris, da deres ski er virkelig lækre.

Produkter fra Icelantic

All Mountain Ski, Backcountry Ski, Big Mountain Ski, Freeride Ski, Frontside Carve Ski – til børn og voksne. Skihuer, og skiundertøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Icelantic skis kan købes hos

Når du skal ud og købe Icelantic ski til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor du kan blive guidet til at vælge de rigtige. Se “alle” skibutikker, her.

Icelandtic logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort