Julbo

Historien – Julbo

Julbo er stadig forbundet med kreativitet og ekspertise inden for sportsbriller, da de blev grundlagt i 1888 Frankrig. Deres uafhængige, entusiastiske SME fortsætter med at trives stærkt, både globalt og gennem nye produktlinjer, samtidig med at dens familiekarakter bevares. Virksomheden er på forkant med nye udviklinger – inden for innovative, lette og teknologisk sofistikerede briller samt elegante solbriller med polariserede glas af høj kvalitet.

Julbo har etableret sig som ekspert i at designe stilfulde briller lavet fra bunden på deres fabrik af professionelle medarbejdere. Julbo skubber konstant grænserne endnu længere og er stadig en af nutidens førende producenter på verdensplan, ikke kun for deres design, men også for at udvikle og fremstille sine produkter internt.

Julbo, kan købes hos: SnowINNBergFreunde, Julbo

Om Julbo

Julbo deler sin ekspertise med de mest dedikerede atleter, gennem deres indsigt i solbriller, beskyttelsesbriller, skihjelme på grund af deres dedikation til forbrugere gennem nærhed til deres kunder.

De laver sportsbriller til mænd, kvinder, teenagere, børn og babyer. Hvor der er fokus på outdoor aktiviteter som freeride og langrend skiløb samt trekking, sejling, mtb og trail løb. Så laver de også skihjelme i forskellige variationer.

Virksomhedens mål er at skabe de mest udsøgte fornemmelser hver dag ved at overgå sig selv.

Julbo opnår deres mål gennem partnerskaber med atleter, marketing, design og nytænkning af produktion internt.

Virksomheden understøtter sine kunders image ved at designe sportsbriller med variationer for hvert “Sportshold”, hvilket giver dem en specifik branding under Julbos logo, der matcher deres personlighed eller funktionsområde hen imod præstationsniveauet.

Produkter fra Julbo

Julbo tilbyder solbriller, masker, skihjelme, briller, sportsbriller m.m.

Shield Malt Altitude solbriller

Julbos mountain beskyttelse og højtydende solbriller er blevet til ved at kombinere Julbos tekniske viden om de høje bjerge med en nutidig æstetik. De aftagelige tekstilskaller tilbyder komplet beskyttelse og komfort. Efterhånden som indsatsen intensiveres under opstigning, vil SHIELDs være allierede valg takket være deres Air Flow ventilationssystem.

Deres buede Grip Tech-stænger med en skridsikker bro forbliver sikkert fastgjort til dem. Deres komplekse design vil give en ekstra dosis vovemod i dine næste stigninger i højden.

Andre funktioner i Shield Sports-solbrillerne inkluderer:

  • Grundlag: 6
  • Kaliber: 59 mm
  • Linsehøjde: 45 mm
  • Vægt: 32g
  • Mellemrum: 17 mm
  • Stempellængde: 130 mm

Peak LT ski- og snowboardhjelmen

THE PEAK LT er en ski- og bjergbestigningshjelm, der vil forbløffe dig med sin tilpasningsevne. Takket være dens dobbelte ski- og bjergbestigningscertificering vil den tilbyde dig den bedste beskyttelse på alle terræner. Vinterversionen vejer 360 gram, og sommerversionen vejer 320 gram, hvilket skubber til disse modellers lethed.

En dobbelt in-mold konstruktion, lette stropper og tre størrelser er også tilgængelige for komfort. Den er især velegnet til træning i høje højder på grund af de mange ventilationsåbninger og lygtestropper. Det er den kritiske model for at nå tekniske højder i både sommer og vinterperioden.

Andre funktioner i Peak LT inkluderer:

  • Justerbar pasform
  • Elastisk rem fastgørelse
  • Forlygtemontering
  • X-tra light vinter indvendig foring

Julbo kan købes hos

I vores research, kan finde finde frem til at Julbo, har ikke mindre end 1000 forhandlere rundt i bare Europa, de er til stede rundt i hele verden. Samt man så kan købes deres produkter på deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Julbo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort