Kilpi logo

Hvem er Kilpi?

Kilpi er et outdoor tekstil brand som laver udstyr og tøj til skiløbere, hikers, cyklister og løb. Det er et finsk brand og Kilpi betyder skjold på finsk. Deres produkter er testet i den finske natur som sikre at du selvfølgelig får den gode oplevelse når du skal udendørs.

Det vigtigste er selvfølgelig når vi køber outdoor tøj, at de kan holde os varme og det er komfortabelt at have på i længere tid af gangen. De er kendte for deres Siberium teknologi som de bruger i meget af deres overtøj til vintersport. Som holder tøjet vand og vindtæt, elastisk og let at bevæge sig i.

Er man lidt større og leder efter skijakker og skibukser, så kan det også være en ide til at kigge på Kilpi grundet de laver meget af deres tøj i 3XL og nogle modeller også i større størrelser.

Produkter fra Kilpi

Skijakker, skibukser, midlayers, skiundertøj, skisokker, ørevarmer, hue og skirygsække.

Kilpi kan købes hos

Når du skal ud og købe Kilpi skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Aktivvinter logo
Kilpi logo
FAQ – Spørgsmål om Kilpi

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Kilpi kendt for?

Særligt deres priser! De laver skitøj, og deres navnt er kendt i for stå betyde ”skjold”. I og med fokus er på overtøj, ligger det godt i spænd med hvilke produkter de laver.

Hvad koster skitøj fra Kilpi?

Du kan få et sæt med skibukser og skijakke til omkring 3.000 kr. De laver både skal, softshell og polyester jakker i super kvalitet til fine priser. De har både herre, dame og børne overtøj.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort