Kjus nomal

Hvem er Kjus?

Kjus blev startet tilbage i år 2000, af Lasse Kjus og Didi Serena. Lasse Kjus olympist mester fra Norge og Didi Serena iværksætter fra Schweiz. I mens de var på en runde godt, snakkede de om golfbeklædning. Der så de et hul i markedet.

Kjus laver højteknologisk skitøj til personer der har lyst til at give op mod 5.000-10.000 kroner for en jakke. Dermed er Kjus et high end skibrand, som ikke går ned på noget. Deres produkter er af højeste kvalitet, deres produkter er slidstærke og holder i mange år samtidig med at det bare sidder lige som det skal.

Kjus kende tegn, er deres høje kvalitet med priser der får de fleste til at kigge mod andet. Deres produkter henvender sig til person der elsker golf og skisport, som ønsker et højt kvalitetsprodukt.

Produkter fra Kjus

Skijakker, skivest, skibukser, skipulli, skihandsker, huer, pandebånd og skirygsæk.

Kjus kan købes hos

Når du skal ud og købe Kjus skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Kjus nomal
FAQ – Spørgsmål om Kjus

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor er Kjus skitøj så dyrt?

Alle brancher skal ha’ nogle highend brands, Kjus er et af dem i skibranchen. Det er et Schweizisk brand som er kendt for deres høje kvalitet, og kvalitet koster.

Er en Kjus skijakke pengene værd?

Kvalitet koster, men lad mig sige det sådan – du kan godt finde billigere skijakker end Kjus. Men den typiske køber af Kjus er +40, som gerne vil have noget i høj kvalitet, som er stilrent og noget som holder i mange år.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Kjus