Vælg en side
Kjus nomal

Hvem er Kjus?

Kjus blev startet tilbage i år 2000, af Lasse Kjus og Didi Serena. Lasse Kjus olympist mester fra Norge og Didi Serena iværksætter fra Schweiz. I mens de var på en runde godt, snakkede de om golfbeklædning. Der så de et hul i markedet.

Kjus laver højteknologisk skitøj til personer der har lyst til at give op mod 5.000-10.000 kroner for en jakke. Dermed er Kjus et high end skibrand, som ikke går ned på noget. Deres produkter er af højeste kvalitet, deres produkter er slidstærke og holder i mange år samtidig med at det bare sidder lige som det skal.

Kjus kende tegn, er deres høje kvalitet med priser der får de fleste til at kigge mod andet. Deres produkter henvender sig til person der elsker golf og skisport, som ønsker et højt kvalitetsprodukt.

Produkter fra Kjus

Skijakker, skivest, skibukser, skipulli, skihandsker, huer, pandebånd og skirygsæk.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Kjus kan købes hos

Når du skal ud og købe Kjus skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Kjus nomal
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Kjus