Lacroix Skis

Historien – Lacroix Skis

Lacroix forstår, at ski design gælder om at fokuserer på detaljer, som elegante silhuetter og dynamisk ydeevne. Mærket blev grundlagt af skiløberen Leo Lacroix i 1967, som sikrede, at hvert produkt og ski er lavet med et team, der inkluderer ingeniører og ekspert skiløbere.

Lacroix er et af de dyreste skimærker i verden. Mærket tilbyder sine produkter til offentligheden i over tres lande rundt om i verden. Virksomheden har høstet priser fra magasiner og andre medier, blandt andet at blive kåret som World Ski Design Brand of the Year af i binding magazine.

Vi kan roligt sige at Lacroix ski, ligger i et pris niveau hvor det kun er folk med en høj løn der køber deres produkter.

Om Lacroix Skis

Lacroix har en høj kvalitets linje af ski til aggressivt skiløb på stejlere terræn eller enhver situation, hvor top ski præstation betyder noget, men behovet ikke forstyrrer din komfort eller kontrol under pudderholdige forhold.

Maison Lacroix kræver beherskelse af specifikke materialer og teknologier, såsom syning, metal, titanium, carbon osv. De leverer udstyr, der vil tilfredsstille tekniske begrænsninger og maksimere læringsoplevelsen ved skiløb.

Gennem brug af de bedste materialer, samt at have et stærkt team, massiv innovation og konstante opdateringer, sikrer Lacroix, at de skaber produkter i lang tid fremover.

Virksomheden har mere end 50 års erfaring med at designe skistøvler og ski for at imødekomme verdens krav til ski. For at gøre det, skaber de præstationsdrevet udstyr med en høj teknisk kvalitet, der garanterer fremragende modeller, da du vil modtage ugentlige opdateringer vedrørende udvikling eller andre udgivelser fra Maison Lacroix.

Produkter fra Lacroix Skis

Lacroix tilbyder en bred vifte af produkter, herunder ski, skibriller, skitekstilkollektioner som sweatere, bukser, skijakker osv.

Nogle Lacroix-produkter inkluderer:

Ski Ultime

Ultime-linjen legemliggør Lacroix’ ekspertise gennem de sidste 50 år. Ultime-skiene kommer med funktioner, der viser de bedste materialer og designinnovation. De har en 3D-graveringsproces.

De oplever typisk specifik behandling for at genvinde deres mekaniske egenskaber og modstand.

Lacroix LX Escape er en formidabel ski under alle forhold. Den er behagelig enten på pisterne eller udenfor, på grund af sin ret store størrelse og rocker. Sidecuts på denne ski gør den sikker og nem at manipulere. Den bedste måde at få den bedste tid på din ferie er i bjergene!

Nogle karakteristiske træk ved Ski Ultime inkluderer:

  • Sort i farven
  • Længde 176 cm
  • Har 2 forskellige designs
  • Dobbelt-densitet Hipec-Decor ligner andre modeller, LX Escape har en bund sidecut og en bredere tå -14,5% af hale længde
  • Den er lidt smallere i taljen sammenlignet med andre, men den giver dig manøvredygtighed (Rocker: 18°)
  • Det røde flaskedesign i gul farve giver højere flex, når denne specifikke ski kører på hårde overflader såsom is/hård sne

Lacroix Skis kan købes hos

Lacroix udvalg kan findes online på deres egen webshop eller hos forhandlere rundt i verden. Se “alle” skibutikker, her.

Lacroix Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort