Löffler logo

Hvem er Löffler?

Elfriede Löffler startede Löffler tilbage i 1947 i byen Ried, med det fokus at lave skiundertøj til kvinder. I 1973 overtog Fischer skibrand mærket Löffler. Med denne konstruktion er Fischer brandet som sælger alt inden for ski og udstyr dertil og Löffler deres brand som står for producering af tøj til udendørs brug. Löffler laver outdoor tøj til ski, løb og cyklister – for det meste er det tøjet til at holde kroppen varm med, altså skiundertøj, vindstoppere, skisokker mm. De producere til damer, mænd og børn.

Priserne på Löffler skiundertøj ligger fra 300 kr. pr del og opefter.

Produkter fra Löffler

Skiundertøj, midlayers, skiunderbukser, skiundertrøje, halsedisser, huer, ørevarmere, seler, skijakker til touring, og skibukser til touring samt outdoortøj til cykling og løb.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Löffler kan købes hos

Når du skal ud og købe Löffler skitøj til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Löffler logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort