Marker logo

Hvem er Marker?

Marker er et Tysk brand, som startede tilbage i 1952 i Straubing af Hannes Marker, som er tidligere skiinstruktør. Marker er mest kendt for deres bindinger til ski, touring bindingerne er lavet både til dig som bare vil hygge men også lavet til dig som gerne vil ud og give den gas. De laver bindinger til alt alpint skiløb, deres mest kendte model er DUKE modellerne eller Griffon og Squire.

De har et stort team af atleter som både er inden for freeride, freestyle, touring og race skiløb, som er med til at teste og forbedre deres produkter inden de kommer på markedet.

Bindingerne fra Marker ligger til en pris på omkring 1300 kr. og op efter, alt efter hvilke modeller man vælger at gå med.

Produkter fra Marker

Marker skibindinger, Marker skihjelme, Marker ski goggles, Marker rygskjold og hoftebeskyttere.

Marker kan købes hos

Når du skal ud og købe Marker bindinger eller andet udstyr fra Marker til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Marker logo
Snowinn logo
FAQ – Spørgsmål om Marker Bindings

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor længe holder et par ski bindinger fra Marker?

De sier selv de gerne skulle holde omkring 10 år, men det kommer helt an på hvor meget de bliver brugt selvfølgelig.

Hvor laver får Marker produceret deres bindinger?

De har deres produktion i Tjekkiet, hvor de laver alle deres bindinger til både all mountain, race, freeride/freestyle og touring.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort