Marwe logo

Hvem er Marwe?

Marwe startede tilbage i 1986, Simo Halonen i samarbejde med Yrjö Viirret startede Marwe er Finske begge to, med en baggrund inden for professionelt skiløb. Tilbage i 1986 var det ikke nemt at få fat i nogle gode rulleski, og derfor tog Simo kontakt til Yrjö som arbejdede på en plast fabrik hvor de kunne lave de kendte hjul til de her rulleski, samt komponenterne til at sætte rulleskiene sammen. Tilsammen fik de lavet et produkt som bliver brugt af mange skiklubber og atleter i sommerperioderne, når der ikke kan ståes på ski. De har mange olympiske og verdensmesterskaber inden for biathlon.

Deres priser ligger i et fornuftigt prisleje fra 1000 kr. og op efter for et par rulleski, hvor du så skal have købt bindinger og skistøvle.

Produkter fra Marwe

Rulleski taske, Rulleski, Rulleski reservedele.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Marwe kan købes hos

Når du skal ud og købe Rulleskiudstyr til optræning til skiferien, så kan du købe det hos de nævnte butikker nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Marwe logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort