Melon Optics

Historien – Melon Optics

I 2013 rejste James Melon Optic’s grundlægger til Indonesien for at begynde at bringe sin idé om skræddersyede skibriller, solbriller, crossbriller og cykelbriller, fra koncept til virkelighed. Han brugte flere uger på at læse forretnings publikationer, udføre online research og surfe på Sumatras ideelle bølger.

Han fløj tilbage til Europa med sin idé frisk i hånden, og samlede et par tusinde pund fra investeringer hist og her, og gik derefter i gang med at bygge sin drøm i form af, sit løfte om at bringe Melon Optics til virkelighed ved at placere mærkets første solbrillekøb levering nogensinde.

I sommeren 2013 lancerede de deres første produkt nogensinde. De toppede deres produktlinje i efteråret samme år ved at lancere produkt nummer to – The Chief Snow Goggle. Melon UK designede den første skibrille fra bunden ved at udnytte Sentokus populære stelform, mens de tilføjede dem brugerdefinerbare elementer. Chief skibrillen var en enorm succes og banede vejen for Melons første succesfulde vintersæson.

Siden da har virksomheden øget sine produktlinjer, tilføjet flere teammedlemmer og startet sin onlinebutik. De er forblevet tro mod deres mission ved at tilbyde en række solbriller, beskyttelsesbriller og håndlavet tilbehør med design og funktion i tankerne.

Om Melon Optics

Melon er en one-stop-shop for alle ting uden for boksen, hårdtarbejdende, elsker at shred på bjerget og holde fast i kreative individer.

Melon-holdet er ikke store i sport partnerskaber. De skaber deres varer at lege, teste, og de hælder en øl til enhver, der tager deres skibriller på til deres skiferie.

Melon samarbejder eksternt med medlemmer over hele verden, for at hjælpe dem med at teste og evaluere deres kvalitetsprodukter, før de når dig.

Virksomheden opfylder sine mål gennem konstant forfining og forbedring af sine produkter, en fusion af design og stil med naturens råmaterialer. Melon teamet konspirerer 24/7 for at beskytte dig mod solskoldninger i begge ender.

Produkter fra Melon Optics

Melon Optics tilbyder et komplet udvalg af produkter, herunder:

Chief Ski Goggles

Med Chief Goggles, skabt i samarbejde med Zeiss, verdens førende inden for optisk teknologi, kommer du ind i et område af uovertruffen klarhed.

Disse skibriller har SONAR-linser, som bruger et unikt patenteret optisk filter til at blokere de skadelige stråler, mens de tillader de gavnlige stråler ind, hvilket resulterer i spektakulær kontrast og dybdeopfattelse på tværs af en lang række vejrforhold.

ZEISS tilbyder det bedste udsigtspunkt på bjerget med high-definition linser.

Chief Goggle har følgende ekstra funktioner:

  • 100% UV og antidug
  • Smart udluftningssystem
  • Tre-lags ansigtsskum
  • Switchfast remsystem
  • Chief Goggle fås også med et 360-graders udluftningssystem, inklusive ventilationsåbninger rundt om brillerne for maksimal ventilation

Akira (skibrille)

Med en goggle bygget til at matche dine krav, kan du opleve frihed og forbindelse, mens du fordyber dig i en verden af high definition og perfekt klarhed med Akira.

Akira er det ultimative skibrille med en kompakt, letvægts materiale, der er lavet sidde super godt. Du kan kontrollere dine eskapader takket være indsatsen fra deres team i Tyskland, som sikrede, at den blev skabt omkring klasseledende high definition ZEISS SONAR linser og vores ubesværede easyMAG magnetiske linseskiftesystem.

Med simpleMAG-linseskiftesystemet kan du tilpasse dig til de omstændigheder, som vejret måtte kaste på dig i løbet af få sekunder.

Akira har følgende præstationsegenskaber;

  • Tredobbelt lag ansigtsskum
  • 360 Smart udluftningssystem
  • Anti-Fog+ belægning
  • 100% UV-beskyttelse

Melon Optics kan købes hos

Når du skal købe Melon Optics skibriller, så skal de på nuværende tidspunkt købes online på deres hjemmeside, eller hos andre webshops i udlandet. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Melon Optics

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort