milo

Hvem er Milo?

Milo laver et kommunikationsværktøj til sport, som man kan bruge når man fx surfer, står på ski, cykler i skoven eller på landevej. Det smarte ved det her, er at du kan snakke med hinanden selvom i ikke lige står eller køre på samme sted på pisten, så det er nemt at snakke med hinanden og finde hinanden mens man står på pisten. Det er en lille adapter som du kan sætte på din jakke, på din arm, på din cykel eller noget i den stil, du behøver ikke wifi eller telefon signal, så længe i er koblet sammen.

Det er et hardware produkt som fik 2.5 millioner dollars på 37 dage gennem deres Kickstarter kampagne, det vidner om det produkt som manglede på markedet.

Produkter fra Milo

Kommunikations hardware, så i kan snakke sammen på pisten.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Milo kan købes hos

Når du skal ud og købe et sæt Milo adaptere, så kan de handles hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

milo logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort