MSR Gear

Historien – MSR Gear

MSR Gear er en mangeårig outdoor virksomhed, der designer pålideligt, højt performance udstyr til folk, der tror på udfordrende konventioner. MSR blev grundlagt i 1969 af Seattles ingeniør og livslange bjergbestiger Larry Penberthy, som var drevet af troen på, at bedre og sikrere klatreudstyr åbner op for større eventyr.

Om MSR Gear

MSR’s team af ingeniører, teknikere og passionerede outdoor folk fortsætter med at innovere for at skabe funktionelle, enkle og pålidelige produkter.

Mange MSR-produkter er stadig håndlavet på produktionslinjer placeret lige under, hvor de er konceptualiseret. Udover at fortsætte med at producere udstyr til familieture i baghaven, fokuserer MSR også på at skabe udstyr til verdens største ekspeditioner til verdens allermest fjerntliggende steder. Virksomhedens forpligtelse til kvalitet og ydeevne har gjort dem til et pålideligt navn i udendørsgrej branchen.

Produkter fra MSR Gear

MSR Gear sælger backcountry grej, telte, komfurer, køkkengrej, vandbehandling, snesko og meget mere. MSR Gear har en bred vifte af produkter at vælge imellem for at gøre dine udendørs oplevelser såsom skiture og backpacking til det bedste, de kan være.

DynaLock™ Trail Backcountry

DynaLock Trail Backcountry stave fra MSR Gear tilbyder et komplet udvalg af længdejusteringer med hurtig, pålidelig låsning. Det innovative design giver dig mulighed for at justere spændekraften i fart, hvilket sikrer tæthed og sikkerhed. Den kommer i to sektioner med et ergonomisk greb (imiteret læder) og spids af hårdmetalstål, der begge er designet til at give dig langvarig brug og komfort. Disse stave er perfekte til korte skieventyr eller længere dage med at udforske dalområder og i backcountry tærren.

Nogle funktioner ved disse stænger inkluderer:

  • Højstyrke aluminiums stave
  • Rock-solid DynaLock™ justerbarhed
  • Værktøjsfri spænding
  • Anodiseret aluminiumshåndtag
  • Ergonomisk greb og justerbar rem
  • Fire-sæson funktionalitet

Access™ 2 To-personers, fire-sæson skitur telt

For dem, der ved, at vinteren betyder at det er tid til at tage ud i bjergende, hvor camping opnås med en slæde gemt under armen og ski spændt til fødderne – så er det for dig. Access 2 er bygget til netop det, og kommer lettere end de fleste bjergbestigningstelte, men varmere end deres lette backpacking-modeller takket være manglen på mesh. Så uanset om du sover under stjernerne eller nyder lidt mere varme på en kold aften, er dette det perfekte to-personers, fire-sæsonstelt. Rammen er designet til at modstå snebelastning natten over, mens det rummelige interiør er ideelt til at forsinke og opbevare udstyr. Og fordi de ved, at din tid er kostbar, er Access 2 hurtig at sætte op – så du får mere tid til at nyde disse skåle, kamme og puddermarker.

Funktioner inkluderer:

  • Easton® Syclone™-stænger
  • Robust Frame
  • Xtreme Shield™ vandtæt belægning
  • Unified hubbed-stænger

MSR Gear kan købes hos

MSR Gear er vel anerkendt rundt i hele verden, med langt over 1000 forhandlere. De er store inden for offpist grej og snesko hvis vi snakker skisport, ellers sælger de outdoor produkter til madlavning og telte samt grej dertil. Se “alle” skibutikker, her.

MSR Gear
MSR Gear

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort