Napapijri

Historien – Napapijri

Napapijri blev grundlagt i 1987 i skyggen af Europas højeste bjerg, Mont Blanc, hvor en italiensk rejse backpacker gav udendørsbeklædning en ny betydning ved at blande banebrydende teknologier og god styling. Kompleksiteten af historiske ekspeditionsmissioner fra det forrige århundrede og de uforfærdede opdagelsesrejsende, der forvandlede deres liv til unikke vandreture, inspirerede grundlæggeren.

Den ikoniske Bering Bag var virksomhedens første produkt, og den var godt 60 centimeter lang, da den debuterede for første gang.

At udvikle en kollektion af produkter, der med succes formidlede Napapjiris filosofi, var alt afgørende for mærkets overgang til en fremtrædende tilstedeværelse på markedet for premium fritidstøj til outdoor brug. De tilpassede anorakken til et velkendt syn i bylandskabet med Skidoo og Rainforest, to af deres mest kendte produkter, inspireret af virksomhedens bånd til barske miljøer i polerne.

Om Napapijri

Fra begyndelsen trivedes Napapijri med intersektionalitet: at trodse etiketter, overskride grænser og forfølge den uventede rejse ind i naturen og arbejde med kreativiteten. Det er et italiensk mærke med et slags finsk navn og et norsk flag som logo.

Virksomheden opnår sine mål gennem performance produkter af høj kvalitet, erfaren ekspertise, kundebesættelse og æstetisk enkelhed.

Farverne på produkterne er lyse, designfulde og farverige. De er designet til at appellere hurtigt til unge forbrugere, der søger en sporty serie, som er funktionel og moderigtig. Voksne, der søger casual looks i trendy nuancer, som aldrig er set før. En del af “Napapijri” var et koncept, der fokuserer på franske rejser til uudforskede områder med høje temperaturer i vintermånederne.

Produkter fra Napapijri

Napapijri tilbyder frakker & skijakker, anorakker, fleece & sweatshirts, strik, midlayers, skibukser & shorts, tasker & accessoires og sko.

Anorak jakke Northfarer

Napapijris klassiske Anorak-form er ved at blive forvandlet. Med hyperstrukturerede, essentielle linjer og Cordura som et stærkt, let, performativt premium-materiale løfter Northfarer dit overtøj til en slank stil. Det afspejler mærkets ægte forbindelse til natur og udforskning og dens dynamiske, eventyrlystne ånd. Virksomhedens oprindelse inspirerer det.

Andre funktioner i Anorak Jacket Northfarer inkluderer:

 • Anorak med hætte
 • 2-vejs lynlås
 • Lomme med lynlås
 • Elastiske kantlister
 • Indvendig mesh-for
 • 100% polyamid

Duffel Bering Taske

Hver søm i en duffeltaske er syet med Napapijri-pionerånden. Denne holdbare taske har en aftagelig, justerbar skulderrem, så den er nem at bære, uanset vægten, og det traditionelle voksede bomuldslærred og øko-læderkanter. Perfekt til både weekendrejsende og fitnesscenteret.

Andre funktioner i Duffle Bering tasken inkluderer:

 • Længde – 60 cm
 • Diameter – 30 cm
 • Justerbar rem
 • Indvendig lynlåslomme
 • 100% bomuld
 • Lynlås

Napapijri kan købes hos

Napapijri, har mere end 200 egne butikker rundt i Europa. Derudover har de åbnet et par butikker i Qatar og Saudi Arabien. Derudover har de et hav af forhandlere, hvis vi siger 500 rundt i verden, så har vi sat den meget lavt. Store shops, som sælger deres produkter vil være Zalando, Boozt og mange flere. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Bluetomato logo
Bluetomato logo
Napapijri

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort