nordica rød

Hvem er Nordica?

Nordica er et kendt skibrand, som mange igennem årene har brugt. Deres historie går mere end 75 år tilbage, mere præcist 1939. Nordica blev startet af de 2 brødre Adriano og Oddone Vaccari. De går langt for at opnå den bedste mulige kvalitet for at give den bedst mulige performance og komfort.

Nordica blev i år 2003 købt af Tecnica, deres fokus var inden de købt Nordica også at lave skistøvler.

De arbejder ud fra af performance er alt og det er det deres innovation og passion for ski produkter bliver bygget op af. Alt de laver blive lavet ud fra at man skal have det komfortabelt og give en bedre oplevelse ´.

Produkter fra Nordica

Ski til mænd og kvinder, pisteski, freeski, all mountain, raceski og bindinger. Ski til børn, all mountain, freeski, pisteski og bindinger. Derudover sælger de også støvler til alle former af ski. Støvletaske, Backpack, Racetaske, Skitaske, Skistrømper, Skihandsker og selvfølgelig skistave.

Nordica kan købes hos

Når du skal ud og købe Nordica skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Aktivvinter logo
nordica rød

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Nordica