Northwave logo

Hvem er Northwave?

Northwave er faktisk et cykelbrand som holder til i Italien og blev startet af Gianni Piva. I 1997 opkøbte de Drake Snowboards, som lavede snowboard udstyr. Derfor sælger de i dag både snowboard og cykel grej. Deres støvler hedder Northwave, mens deres Snowboard og Snowboard bindinger er under brandet Drake Snowboards. Drake brandet og Northwave arbejder med nye teknologier inden for deres snowboards, støvler og bindinger samt designet så det henvender sig både til mænd og kvinder. De vil gerne være med til at give dig hele pakken under samme brand, så dit grej hænger sammen og arbejder sammen.

Produkter fra Northwave

Snowboards, snowboard bindinger, snowstøvler, taske til snowboards, støvlestaske. Samt alt indenfor cykelgrej og tøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Northwave kan købes hos

Når du skal ud og købe Northwave og Drake snowboard udstyr til skiferien, så husk at tjekke op på at de produkter du køber passer til din riding stil. Se “alle” skibutikker, her.

Northwave logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort