Nwt3k

Historien – NWT3K

Northwest Tech-Nwt3k blev grundlagt i 2012 af ski-junkie og tidligere Western Washington University-studerende Nick Marvik som skilte sig ud ved at levere et produkt, der kan tilpasses 100% ved at lave et unikt design, der overholder din stil. Virksomheden har arbejdet sammen med flere professionelle atleter for at skabe produkter, som de kan bruge, mens de optræder på skiløjperne eller i en konkurrence.

Northwest Tech opstod med det grundlæggende koncept om at skabe en enestående skijakke. En jakke, der blev personliggjort til en rider af en rider. En skifrakke, der var præcis, hvad du havde brug for: vandtætning af høj kvalitet, tekniske funktioner, flotte farver og en god pasform.

Spoler vi frem til i dag har de udvidet deres tilpassede produktudbud og fremstiller og distribuerer nu tilpasseligt sne- og mountainbike tøj til vinterentusiaster og mountainbikere over hele verden.

Om NWT3K

Nwt3k blev skabt af ønsket om at tilpasse og anerkende, at skiløbere, snowboardere og mountainbikere har brug for en unik stil og individualitet. Hver sæson, uanset om det er din nye halsedisse, en ny mountainbiketrøje eller dit komplette vinterovertøjssæt, er der ingen, der behøver at vise deres friske udstyr frem ude på pisten eller hænge på den næste stoleliften.

Dit ski og snecykelovertøj vil aldrig blive betragtet som “sidste sæson varer” med Northwest Tech. Hvert design er unikt og helt personligt af dig.

Nwt3k forestiller sig at levere den mest personlige, tilpassede overtøjsoplevelse. Den virksomhed, der mener, at personligt er bedst, skaber produkter, ikke kun for at tjene deres kunder, men også stykre deres fællesskab af riders.

Nwt3k opnår sin vision ved at skabe skræddersyede produkter i samarbejde med skiløbere, snowboardere, atleter og andre professionelle for at skabe individualiserede produkter uden to er ens.

Nwt3k tilbyder deres kunder en platform til at fremme deres unikke skitøj. Selv ned til den mindste detalje af broderede vanter eller skihjelme, mens du bestiller dem i tilfældige farver. Vigtigst af alt, at have total tilpasningskontrol over hvilken farvevariant vælges for hver produktdesignkomponent.

Produkter fra NWT3K

Nwt3k har en række produkter, som omfatter:

Skræddersyede design skijakker til mænd og kvinder

Northwest Tech brugerdefinerede vandtætte skijakker holder dig varm på eller uden for pisten, takket være deres unikke personlige stil kombineret med alsidig ydeevne og teknologi.

Disse skijakker er ideelle til dine daglige skieventyr. De er bygget med tre-lags 20.000 mm slidstærkt vandtæt stof, KEE vandtætte lynlåse, let mesh-for, tapede sømme og valgfri tekniske funktioner, som enhver skiløber efterspørger. Rider designet og skabt af dig – udvikle en bæredygtig skijakke i dag!

Andre kendetegn omfatter:

  • Fleeceforet krave.
  • Stor indvendig lomme.
  • To fleeceforede snelommer: en på hver side af jakken.

Find ud af mere om Northwest Tech Custom Skijakker til mænd og kvinder på virksomhedens hjemmeside.

Eget design af snowboardbukser og halsedisse

Northwest Tech brugerdefinerede vandtætte snowboardbukser er designet med den puddersøgende snowboarder i tankerne, og de fås i hele sæsonens ydeevne og alsidighed med en let pasform.

Dette 3-lags 20K stof og let mesh-for gør disse snowboardbukser lette, men alligevel super vandtætte – og holder dig tør, når du har mest brug for det på de tunge POW-dage!

Den har følgende ekstra funktioner:

  • Freeride rift.
  • Sim tapet og forseglet.
  • Powder ben-gatorer.
  • Forstærket benmanchet vrist.

Lær mere om Northwest Tech Custom Snowboard-bukser og hagesmække og andre produkter fra Nwt3k-webstedet. Skab dit eget præg med Nwt3k!

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

NWT3K kan købes hos

Når du skal købe NWT3K skiudstyr til skiferien, i og med du selv kan designe dit tøj, så skal det købes på deres hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Nwt3k

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort