Orage logo

Hvem er Orage?

Orage startede tilbage i 1989 i Canada. Det var Evelyn Trempe, hun begyndte at lave vandtætte skijakker og skibukser som senere blev starten på Orage. Hun var en del af universitet Quebec i Montreal hvor hun var på ski teamet, målet var faktisk bare at lave ski tøj til dem.

De startede med at sælge deres produkter ud fra en bil i gaderne i Montreal, senere kørte de rundt til skibutikker rundt i Canada. Hvor det blev starten på det som gør at Orage lever i dag. Grunden til de fik succes var kvaliteten og at folk kunne få noget anderledes end det de kunne få på markedet den gang.

Deres produkter er lavet af passioneret skifolk og Orage ejes stadig af samme ejer. Deres designs bliver lavet ud fra at de skal være komfortable, åndbare, holde varmen også skal deres produkter ikke ligne de andre der er på markedet. De henvender sig til outdoor personer.

Produkter fra Orage

Skijakker, Skibukser, Midlayers, Baselayers og Bernies.

Orage kan købes hos

Når du skal ud og købe Orage skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Orage logo
FAQ – Spørgsmål om Orage

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Orage?

Det er at det er et riders drevet firma, som virkelig har en passion for skisporten. De tænker både design og funktion, de har lavet skitøj siden 1989. Deres dunbukser er ret unikke.

Laver Orage godt skitøj?

Det gør de bestemt, det er et Canadisk brand, som er i mere end 300 butikker – i og med de er riders drevet, så kender de til hvad kunderne gerne vil have. Særligt deres ”MTN-X” modeller er knivskarpe både i designs og funktioner.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort