Orage logo

Orage: Ski- og outdoortøj fra Canada

Orage blev grundlagt i 1989 i Canada af Evelyn Trempe, der var en del af skiholdet på Université du Québec à Montréal. Hun begyndte at lave ski tøj til holdkammeraterne, og det blev senere grundlaget for Orage. Fra en beskeden start med at sælge deres produkter fra en bil i Montreal voksede virksomheden og begyndte at distribuere deres tøj i skibutikker rundt om i Canada. Orage fik succes på grund af den høje kvalitet og deres evne til at tilbyde noget anderledes end det, der allerede var på markedet.

Orages filosofi

Orage er drevet af en passion for ski og outdoor-livsstil og ejes stadig af samme ejer. Deres designs er baseret på en filosofi om komfort, åndbarhed og varme, samt at skabe produkter, der skiller sig ud fra mængden. Orage har dedikeret sig til at levere beklædningsgenstande af høj kvalitet til outdoor-entusiaster.

Orage, kan købes hos: Orage

Skijakker

Orages skijakker er designet til at holde dig varm og tør på skiløjperne. Fremstillet af vandtætte og åndbare materialer, tilbyder disse jakker optimal beskyttelse mod vejrforholdene og er udstyret med funktioner såsom justerbare hætter, lommer til liftkort og ventilationssystemer.

Skibukser

Orages skibukser er fremstillet med samme fokus på vandtæthed, åndbarhed og komfort som deres skijakker. Skibukserne har justerbare taljer, forstærkede knæ og indvendige gaiters for at holde sneen ude og sikre en behagelig oplevelse på skiløjperne.

Midlayers

Orage tilbyder et udvalg af midlayers, der er designet til at holde dig varm og komfortabel under skijakkerne. Disse midlayers er fremstillet af isolerende og åndbare materialer og er velegnede til brug i lag-på-lag-systemet, som er ideelt til at regulere kroppens temperatur under forskellige vejrforhold.

Skiundertøj

Baselayers fra Orage er designet til at sidde tæt på huden og transportere fugt væk fra kroppen, hvilket sikrer, at du forbliver tør og komfortabel under dine outdoor-aktiviteter. Fremstillet af bløde, strækbare og åndbare materialer er disse baselayers ideelle som det første lag i et lag-på-lag-system.

Bernies

Bernies er Orages udvalg af huer og pandebånd, der er designet til at holde dit hoved og ører varme i kulden. Disse huer og pandebånd er fremstillet af varme, bløde materialer og fås i forskellige farver og designs, så du kan finde den perfekte stil til din smag.

Produkter fra Orage

Skijakker, Skibukser, Midlayers, Baselayers og Bernies.

Orage kan købes hos

Når du skal ud og købe Orage skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Orage logo
FAQ – Spørgsmål om Orage

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Orage?

Det er at det er et riders drevet firma, som virkelig har en passion for skisporten. De tænker både design og funktion, de har lavet skitøj siden 1989. Deres dunbukser er ret unikke.

Laver Orage godt skitøj?

Det gør de bestemt, det er et Canadisk brand, som er i mere end 300 butikker – i og med de er riders drevet, så kender de til hvad kunderne gerne vil have. Særligt deres ”MTN-X” modeller er knivskarpe både i designs og funktioner.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort