OROS

Historien – OROS Apparel

Michael Markesbery og Rithvik Venna grundlagde Oros Apparel den 5. november 2014. Virksomheden blev tænkt til at give et rum for innovatører, designere og iværksættere i beklædningsindustrien. Hvor fokus skulle være på outdoorbeklædning.

De er kommet for at blive, og ecommerce er deres force. Med grej til hverdag, hiking, trail, løb, rejse og skisport. De har også næsten lige fået en investering på lidt over 10 millioner USD. Derudover har de mere end 58k følgere på Instagram.

Om OROS

Avancerede thermal materialer og højtydende tøj med lav effekt udvikles af denne online platform for outdoortøj. Virksomhedens platform tilbyder lette skijakker, skibukser, hatte og skihandsker designet til at gøre overtøjet mere slankt til kroppen, være varmere og mere fleksibelt for at give folk mulighed for at leve frit. NASA-teknologien, der bruges til rumdragtsisolering, har gjort overtøjet tyndere, lettere og mere elastisk.

Virksomheden opnår sin mission gennem massiv innovation, samt at være i stand til at producere performance outdoortøj, der er skalerbart og bæredygtigt. Ved at udnytte de nyeste teknologier tilbyder OrosApparel tøjprodukter til udendørsentusiaster, der ønsker funktionelt og moderigtigt grej.

Virksomheden tror på selvudfoldelse gennem sin design kollektioner af overtøj, som omfatter en række unikke mønstre, print og farver på fleksible beklædningsmaterialer – ultralet rumjakkeisolering forstærket med 3D-tråd i stedet for stofnet eller ballistisk nylon.

Produkter fra OROS

Både mænd og kvinder kan bære OROS hele vinteren. Overtøj som skijakker, skihandsker, baselayers og outdoor bukser mm.

Oros Voyager-jakke til mænd

På trods af de mange hævede lag på deres krop var de stadig kolde, og de vidste, at der måtte være en bedre løsning. De var dybt inde i Alperne, da Oros-grundlæggerne Michael og Rithvik opdagede dette. De brugte deres videnskabelige ekspertise til at skabe lag, der inkorporerede næste generations præstation materialer baseret på NASA-inspireret astronautteknologi.

Voyager-jakken er lavet af Solarcore, som i det væsentlige er det samme, der bruges til at isolere rumfærgerne i deres -455° F vakuum. Det er en fin jakke.

Nogle funktioner i Oros Voyager-jakke til mænd inkluderer:

  • Isoleret med Solarcore
  • Sidelommer med lynlås
  • Meget vind- og vandafvisende
  • En polyesterskal med fire-vejs stræk for maksimal mobilitet er bygget ind i skallen
  • For at maksimere vægt og pakbarhed er kernen isoleret hele vejen igennem

OROS Endeavour handske

Til dage, hvor kulde ikke er en mulighed, giver Endeavour Mitten, tilgængelig fra OROS, en fuld vejrforsegling. Det blokerer kulden som en tynd sol cocoon for dine hænder. Space-age Solarcore — banebrydende beklædningsisolering, der inkorporerer Aerogel, det samme materiale, som NASA bruger til at isolere rumfærger i rummets -455F vakuum, bruges i vanten og andre genstande i OROS vinterkollektion. Nu kan du blive isoleret lige her på Jorden, det er squ da cool!

Nogle Oros Endeavour Mitten-funktioner inkluderer:

  • Isoleret med Solarcore
  • Fuldstændig vejrbestandig og vandafvisende
  • Ret båndet tommelfinger for ekstra varme og komfort og et ekstra lag vindbeskyttelse i håndfladen
  • En polyesterskal er konstrueret i vanten for at maksimere vægt og pakbarhed

OROS kan købes hos

Oros Apparel er blevet kæmpe store i USA, og som vi kan finde frem til, sælger de ikke til forhandlere. Og derfor skal deres produkter købes på deres egen hjemmeside.. Se “alle” skibutikker, her.

OROS

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort