Vælg en side
planks sort

Hvem er Planks?

Planks er et brand der producere tøj, meget af det er skitøj. Planks er ejet af dem der minder ”lidt” om os, det er pro skiers der har massere af erfaring fra miljøet og ved hvad de gerne vil bære når de er på bjerget. Deres produkter er super lækre og meget stilrene, i allerhøjeste kvalitet. Funktionalitet og komfort er det vi alle søger efter når vi skal ud og købe skitøj, det er det Planks arbejder efter.

Om du er til pist, park eller offpist, så vil du kunne finde noget der passer til det du gerne vil, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Deres produkter kan holde til det meste, de materialer de bruger er i bedst mulige kvalitet. Derudover er designs af deres produkter noget der sælger i sig selv.

Priserne på deres produkter er i meget normalt prisleje for en ski jakke ligger omkring 1200-2000 kr.

”Stay safe. Keep shreddig”

Produkter fra Planks

Skitøj i masse vis, skihandsker, halsedisse, skijakker, skibukser, t-shirts, hoodies, skiundertøj og meget mere lifestyle.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Planks kan købes hos

Når du skal ud og købe Planks skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

planks sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Planks