planks sort

Hvem er Planks?

Planks er et brand der producere tøj, meget af det er skitøj. Planks er ejet af dem der minder ”lidt” om os, det er pro skiers der har massere af erfaring fra miljøet og ved hvad de gerne vil bære når de er på bjerget. Deres produkter er super lækre og meget stilrene, i allerhøjeste kvalitet. Funktionalitet og komfort er det vi alle søger efter når vi skal ud og købe skitøj, det er det Planks arbejder efter.

Om du er til pist, park eller offpist, så vil du kunne finde noget der passer til det du gerne vil, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Deres produkter kan holde til det meste, de materialer de bruger er i bedst mulige kvalitet. Derudover er designs af deres produkter noget der sælger i sig selv.

Priserne på deres produkter er i meget normalt prisleje for en ski jakke ligger omkring 1200-2000 kr.

”Stay safe. Keep shreddig”

Produkter fra Planks

Skitøj i masse vis, skihandsker, halsedisse, skijakker, skibukser, t-shirts, hoodies, skiundertøj og meget mere lifestyle.

Planks kan købes hos

Når du skal ud og købe Planks skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

planks sort
FAQ – Spørgsmål om Planks Clothing

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Planks Clothing?

Det er deres fokus på at genbruge materialer, tanke på planeten, de planter 1 træ for hvert solgte produkt. Samt deres farver, hvor du får alt fra limegrøn, lilla, lyserblå, tigerfarver.

Er Planks Clothing skijakker gode?

De er af høj kvalitet, til en super skarp pris sammenlignet med andre skijakke mærker.

Du kan få en skijakke til de her 1800 kr.

Laver Planks skitøj til børn?

Det gør de ikke på nuværende tidspunkt.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Planks