Vælg en side
Post Card logo

Hvem er Post Card?

Post Card er et Italiensk skitøj brand, som laver jakker og skibukser samt heldragte til damer. De er kendte for deres design og unikke stil. Deres produkter koster lidt mere ned gennemsnittet og deres jakker koster omkring 5-10000 kr, alt efter hvilken model man går efter.

Post Card er et highend ski brand som fokuserer på dem der gerne vil have noget alle andre ikke har, ved at hæve prisen på deres produkter til et niveau hvor mange ikke vil bruge så mange penge på. Kommer ud i deres jakker på afterskistederne i Italien, så regner de også med du køber en champagne.

Produkter fra Post Card

Skijakker, ski heldragte og Skibukser.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Post Card kan købes hos

Når du skal ud og købe Post Card skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Post Card logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort