Post Card logo

Hvem er Post Card?

Post Card er et Italiensk skitøj brand, som laver jakker og skibukser samt heldragte til damer. De er kendte for deres design og unikke stil. Deres produkter koster lidt mere ned gennemsnittet og deres jakker koster omkring 5-10000 kr, alt efter hvilken model man går efter.

Post Card er et highend ski brand som fokuserer på dem der gerne vil have noget alle andre ikke har, ved at hæve prisen på deres produkter til et niveau hvor mange ikke vil bruge så mange penge på. Kommer ud i deres jakker på afterskistederne i Italien, så regner de også med du køber en champagne.

Produkter fra Post Card

Skijakker, ski heldragte og Skibukser.

Post Card kan købes hos

Når du skal ud og købe Post Card skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Post Card logo
FAQ – Spørgsmål om Postcard

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Postcard?

Postcard er et Italiensk brand, som har en historie der rakker tilbage til 1926. De er udelukkende fokuseret på at lave skitøj og afterskitøj til kvinder. De går efter at lave sporty skitøj med elegance i de bedste materialer.

Er Postcard skijakker gode?

De bedste skijakker fra Postcard er deres ”Zermatt” modeller eller ”Wengen”. Er du til høj mode, så går du med modellen ”Lomnica” eller ”Laxx”.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort