Pow logo

Hvem er Pow Gloves?

Pow Gloves er det amerikansk handskebrand som startede tilbage i 1997. Det startede på en skiferie hvor der var utroligt koldt og det ødelagde en dag på skiferien. Derfor begyndte det med at de startede med at designe og få produceret deres egne handsker til skiløb, de blev solgt fra bagagerummet de første handsker, i dag kan deres handsker købes rundt i 43 lande.

De arbejder med teknologier som Gore-tex som mange af os, kender her hjemmefra. Derudover er der arbejdet meget med designs for ikke at komme til at ligne alle andre handskebrands.

Deres handsker kan købes fra en pris på 300 kr. og op efter. De har flere serier, hvor der nogle korte skaftet handsker som sidder længere nede på hånden og dem der går længere op at hånden, der bliver brugt forskellige materialer, lukke og låse systemer omkring håndleddet.

Produkter fra Pow Gloves

Skihandsker og skiluffer til mænd, kvinder og børn. Skijakke og skibukser samt huer og halsedisser.

Pow Gloves kan købes hos

Når du skal ud og købe Pow skihandsker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Pow logo
FAQ – Spørgsmål om POW Gloves

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved POW Gloves?

Det er at de udelukkende laver handsker, de laver nogle forskellige serier som tilegner sig til forskellige stile på bjerget. De laver både skihandsker til herre, dame og børn.

Laver POW Gloves skihandsker med varme elementer i?

Nej, her skal du over i mærker som Lenz, Hotronic eller Zanier. Men de har deres +warm, som er skihandsker med en inder handske i, hvilket gøre at de hedder ”gore warm”. De handsker starter fra en pris på 500 kr.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort