Ride logo

Hvem er Ride?

Ride er et amerikansk snowboard mærke som startede i 1992 i Redmond, USA. De ville lave et snowboard brand, til snowboarderne med fokus på kvaliteten, innovationen og visionen om at sælge drømmen. De havde relativt hurtigt nogle personer med på vognen både pro atleter og upcoming atleter som var med til at teste og hjælpe med at lave det bedst mulige produkter.

I 1995 opkøbte de så Thermal Snowboards som satte deres produktionspriser længere ned og de omdøbte fabrikken til Ride. De arbejder hele tiden med at forbedre deres produkter, gør dem mere miljøvenlige og være innovative i processerne for at lave det som passer bedst til snowboardere.

Deres mål er ikke at være de største, de vil gerne bare hver de bedste og foretrukkende udbyder som man tænker på når man skal ud og købe snowboardgrej. Deres snowboards ligger til en pris fra 2000 kr og opefter.

Produkter fra Ride

Snowboards til All mountain, Park og Powder, Snowboardstøver, Snowboardbindinger, Snowboardtaske, Duffelbag.

Ride kan købes hos

Når du skal ud og købe Ride snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Bluetomato logo
Snowinn logo
Ride logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort