Rode logo

Hvem er Rode?

Rode er et Italiensk brand, som startede tilbage i 1952, af Rizzieri Rodeghiero. Det startede Da Rizzieri i en ung alder ikke havde alt det vi kender i dag som tv, laptops, telefoner i lommen. Han var en ung gut som faldt for skiløbet, han var en af de heldige at have et par ski mens han var ung, det var ikke altid ski var de bedste dengang og de gled ret meget i sneen. Han var med i flere af de første konkurrencer inden for skiløb tilbage i 1939, han vandt 7 titler i Italien inden 1951, han havde på det tidspunkt lejet bøger på det lokale bibliotek. Som hjalp ham med at lave den første wax.

Han var fra 1952 træner for langrendslandholdet og stod for den tekniske del. I 1964 ved vinter OL i Grenoble blev netop Rode wax brugt af Franco Nones til at vinde guldmedaljen. Han stoppede i 1972 og fokuserede udelukkende på at udvikle Rode brand med nye produkter og forbedre på nuværende produkter, han var et kendt navn i ski verdenen. Med fokus på at have rene naturprodukter som der er meget vigtigt i 2020, så har de også produkter som i dag er af højeste kvalitet, som bliver brugt verden over.

Produkter fra Rode

Alt i wax, spray og produkter til at klargøre dine ski eller snowboard selv.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Rode kan købes hos

Når du skal ud og købe Rode grej, så kan du købe det hos nogle at butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Rode logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort