Roxa logo

Hvem er Roxa?

Roxa skistøvler er en familie ejet virksomhed som holder til i Asolo i Italien, hvor deres skistøvler også bliver lavet. De arbejder udelukkende med skistøvler og begyndte i startet af det 20 århundred, de arbejder ud fra innovation og teknologi for at give dig det bedst mulige fit i din skistøvle. De arbejder med 3D print og nyere teknologi samt stærkt materiale. Efter sigende skulle Roxa være det første brand til at lave deres prototyper i 3D print.

Deres skistøvler til voksne ligger på en pris fra 2-5000 kr. til børn kan de fås ned til en pris på 5-600 kr. og opefter.

Produkter fra Roxa

Skistøvler til touring, freeride, freestyle, pist, all mountain.

Roxa kan købes hos

Når du skal ud og købe produkter fra Roxa til skiferien, så har jeg fundet nogle butikker her nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Roxa logo
FAQ – Spørgsmål om Roxa

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Roxa?

Det er at det er en familie ejet virksomhed, som udelukkende laver skistøvler – de holder til i Aoslo i Italien, som er kendt som stedet hvor skistøvler blevet udviklet.

Hvordan innovere Roxa?

De var et af det første skistøvlefirmaer til at 3D printe, deres prototyper. De har været med til at minimere vælten af skistøvler, men stadig holde kvalitet, performance og sikkerheden i top.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort