Seger logo

Hvem er Seger?

Seger er et Svensk ejet brand, som fokuserer på at lave sokker og huer. De startede tilbage i 1947, hvor det var et familie fortagende, nemlig familien Segerqvist. I dag er det børnebørnene der driver forretningen hvor de har haft stor succes med at tage forretningen ind på det amerikanske marked også.

Du kender sikkert også til Seger sokker, som de har solgt i Sportmaster her i Danmark. De laver sokker til mange forskellige sports som cykling, fodbold, løb, hiking og selvfølgelig skisokker. Seger’s sokker bliver lavet på deres bæredygtige fabrik i Sverige, hvor de genbruger garn, driver fabrikken på vindenergi.

De laver nogle super lækre uldsokker til både skiløb og hiking som vi kan anbefale. Derudover kan det for nogen være en fordel at bruge kompressions skisokker på skiferien for bedre blodomløb.

Produkter fra Seger

Skisokker til alpin og langrend, sokker til løb, cykling, fodbold, hiking, trekking i uld og bomuld. Huer, pandebånd og skihandsker fra mærket Auclair.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Seger kan købes hos

Når du skal ud og købe Seger sokker til skiferien, så har jeg fundet butikker hvor du kan købe dem her nedenfor.. Se “alle” skibutikker, her.

Seger logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort