Snoplanks

Historien – SnoPlanks

SnoPlanks er en virksomhed, der har specialiseret sig i at lave kvalitets snowboards lavet specielt til riders. De mener, at processen med at lave deres boards er lige så vigtig, hvis ikke mere, end det færdige produkt.

Grundlæggerne startede virksomheden ud af deres garage i Oregon, USA og den er siden vokset til et fællesskab af ligesindede personer, der deler en kærlighed til bjergene og skisporten. Det, der startede som et kreativt outlet, er blevet til meget mere – en livsstil, et formål.

Om SnoPlanks

SnoPlanks boards er designet til at blive slidt i bjergene, og de sætter en stor ære i at skabe produkter, der er højt ydende og dynamiske. Deres produktionsproces er lige så karakteristisk som de personer, der bringer deres boards til live.

Virksomheden er lille, men mægtig, bygget på autenticitet og kreativ energi. De fornyer sig konstant og stræber efter at give deres sneelskere den bedst mulige oplevelse. Fra den allerførste passage af savklingen til hver dråbe harpiks investerer de tid, energi, hjerte og sjæl i deres produkter. I slutningen af ​​dagen handler SnoPlanks om det sjove og frie ved at stå i sneen. Deres håndlavede boards er lavet med atleter i tankerne, og de stræber konstant efter at forbedre oplevelsen for alle involverede.

Produkter fra SnoPlanks

SnoPlanks er en virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe kvalitets snowboards. De laver også tøj som t-shirts og caps, som kan ses på deres hjemmeside.

Model A Snowboard

Dette er et nyt snowboard til 2022-sæsonen. Der er designet til at være mere dynamisk og højt ydende end nogensinde før. Brættet har en fuld camber, perfektioneret sidecut radius og overordnede formjusteringer. Den har også et custom grafik lavet af Brian Zager. Kernen af ​​boardet implementerer poppelstringere og et helt lag kulstof til uovertruffen pop-in-pow og kørsel gennem variable forhold. Dette snowboard er også designet til carving, med et redesignet sidecut og klassisk fuld camber. Næsevolumen er også blevet øget en smule for at forbedre ydeevnen i puddersne.

Andre funktioner på dette bræt inkluderer:

  • Panda pop-kerne
  • Surfwalls
  • Race-base
  • Triaxial Glas
  • Carbon Injected
  • Sabre Edges

Terra Incognita Snowbaord

I otte år har SnoPlanks-teamet forsket i og designet Terra Incognita snowboardet. Dette board er et alsidigt freeride board, der kan klare ethvert terræn, takket være dets dobbelte “Propel” camber. Poppelstringere i bambus/carbon-kernen gør dette board ekstremt let og har high performance. Med sit treaksede glas og kulstofindsprøjtede konstruktion vil dette board helt sikkert give dig den bedst mulige tur.

Andre funktioner inkluderer:

  • Surfwalls
  • Even keel
  • Race Base
  • Sabre Edges

SnoPlanks kan købes hos

SnoPlanks, laver deres håndlavede boards i Bend, Oregon USA. Hvor du også kan købe deres boards, eller du kan købe dem online. Se “alle” skibutikker, her.

Snoplanks

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort