Sorel logo

Hvem er Sorel?

Sorel er et støvlebrand som har stort fokus på at lave vinterstøvler, de startede tilbage i 1962. De laver sko og støvler til året rundt, i Danmark kender vi dem dog mest for deres vinterstøvler. De har fokus på at lave bedre sko og støvler hver gang de laver nye produkter. De leder efter nye funktioner, fornedrelser, innovation som kan gøre deres sko og støvler endnu bedre.

Sorel kender du måske fra Sportmaster eller Sport24, hvor de sælger Sorel Støvler. Sorel producere fodtøj til mænd, damer og børn, til meget fornuftige priser.

Produkter fra Sorel

Støvler og sko til alle årstider.

Sorel kan købes hos

Når du skal ud og købe Sorel vinterstøvler til skiferien, så kan du handle dem hos forhandlerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Sorel logo
FAQ – Spørgsmål om Sorel

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Sorel ejet af et større firma?

Sorel er ejet af Columbia, som du måske kender som et outdoor brand. Det er ikke landet – udover Sorel eller Columbia også Mountain Hardwear.

Er Sorel vinterstøvler gode?

De har været kendt som nogle af de bedste vinterstøvler du kan få, alle større sportskæder har Sorel vinterstøvler i deres sortiment. De er kendt for at være holdbare, varme og kan holde dine fødder varme i lave temperaturer.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort