Sos logo

Hvem er SOS?

SOS, du har måske set nogle reklamer for deres tøj på Instagram. De laver skitøj med fokus for detaljer og høj kvalitet uden at få på kompromis med noget, derfor ligger deres produkter også til en højere pris end en Helly Hansen skijakke. De er også det man kan kalde et high-end brand inden for sportwear til skisporten, der bliver arbejdet med moden omkring ski tøjet, du skal have noget unikt, som ikke alle løber rundt på pisten i.

Der skijakker ligger fra 4-5000 kr. og op efter, der er massere af lommer og fede funktioner. Farverne er meget klassiske og kan fungere på langsigt. Også laver de selvfølgelige bukser der matcher deres jakker, de ligger igen fra 4-5000 kr. og opefter for et par. De laver til både mænd og kvinder.

Produkter fra Sos

Skijakker, skibukser, ski veste, windbreaker, skiundertøj, huer, bælter, skisokker, seler, ski goggles.

Sos kan købes hos

Når du skal ud og købe SOS skitøj til skiferien, så kan du købe det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Sos logo
FAQ – Spørgmål til SOS skitøj

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Kan det passe SOS Lifestyle er dansk?

Det er korrekt, SOS Lifestyle – er et dansk skiwear brand.

Hvor god kvalitet er SOS skitøj?

SOS producere skiovertøj i allerhøjeste kvalitet, så du kan performe bedst muligt på pisterne.

Hvilken er den bedste skijakke fra SOS?

Det kommer an på hvad man godt kan li’ og hvad tegne bogen siger man har råd til. 

Vi kan anbefale:

Alta skijakken, som ligger til 3.000 i ny pris, det er en skal jakke, derfor anbefaler vi denne skijakke til Alperne.

Aspen skijakken, som er perfekt til særligt Norge og Sverige, hvor der kan være ekstra koldt. Denne jakke er ideal til alle skielskere.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort