Vælg en side
Sos logo

Hvem er SOS?

SOS, du har måske set nogle reklamer for deres tøj på Instagram. De laver skitøj med fokus for detaljer og høj kvalitet uden at få på kompromis med noget, derfor ligger deres produkter også til en højere pris end en Helly Hansen skijakke. De er også det man kan kalde et high-end brand inden for sportwear til skisporten, der bliver arbejdet med moden omkring ski tøjet, du skal have noget unikt, som ikke alle løber rundt på pisten i.

Der skijakker ligger fra 4-5000 kr. og op efter, der er massere af lommer og fede funktioner. Farverne er meget klassiske og kan fungere på langsigt. Også laver de selvfølgelige bukser der matcher deres jakker, de ligger igen fra 4-5000 kr. og opefter for et par. De laver til både mænd og kvinder.

Produkter fra Sos

Skijakker, skibukser, ski veste, windbreaker, skiundertøj, huer, bælter, skisokker, seler, ski goggles.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Sos kan købes hos

Når du skal ud og købe SOS skitøj til skiferien, så kan du købe det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Sos logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort