Sun Valley

Historien – Sun Valley

Edouard og Gilles Terzibachian, to brødre på 26 og 19 år, fra Marseille, Frankrig. I begyndelsen af 1980’erne, beslutter de sig for at starte deres eget tøjmærke, Sun Valley.

I august 1983, i begyndelsen af uventet succes, blev duoen forenet af deres kærlighed til mogul skiing, en sport, der stammer fra USA’s Sun Valley ski resortet. Parret begyndte at bruge al deres opfindsomhed til at etablere SUN VALLEY -mærket.

De første modeller blev lavet af de to brødre i begyndelsen. Skiudstyr blev skabt til fritid frem for konkurrence. Deres produkter er skabt i overensstemmelse med deres principper: kærlighed til bjergene og nye sportsgrene i outdoormiljøet, ønske om uafhængighed og miljømæssig harmoni. De er afbalanceret mellem teknologi og stil.

 

Om Sun Valley

Sun Valley fik en masse positiv feedback og vandt hurtigt sin plads på markedet, hjulpet af sportsbegivenheds partnerskaber, der ville cementere Sun Valleys omdømme. Firmaet blev hurtigt fremtrædende på det franske marked på grund af deres farvestrålende skitøj.

Mange samarbejder, såsom den verdensberømte Biarritz Surfing Festival, vil fungere som markører for brandets vækst gennem sæsonerne. Det franske beachvolleyhold vil også være officiel sponsor for mærket.

Sun Valleys besætning er inspireret af verdens vidundere, og de er konstant på udkig efter eventyr, nyheder og friheden udendørs. Sun Valley er konstant på udkig efter nye ideer, men de er også optaget af at gøre, hvad der er etisk korrekt. Som følge heraf, valgte selskabet at udøve etisk adfærd.

Gennem solide partnerskaber, massiv innovation og et dedikeret sommer- og vinterteam opfylder Sun Valley deres mission for en lys fremtid.

Produkter fra Sun Valley

Sun Valley tilbyder skijakker, skibukser, midlayers, skistrømper, huer, t-shirts, sweatere, shorts, bukser, jakker, frakker og parkaer og veste. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Dun back skijakke

Frankrigs mogulski-hold bruger denne skijakke. For alle skientusiaster er dun-back en høj performance mulighed. Denne jakke er vandtæt, åndbar og fleksibel med tre lag. Derudover har den et enestående camouflagedesign over skulderne og brystet hvor resten er hvid, som du vil elske. All-mountain skiløbere vil sætte pris på det.

Andre unikke funktioner ved Dun Back Jacket inkluderer:

 • 3 lag mekanisk strækstof
 • Vandtætte lynlåse
 • Fuldt tapede sømme
 • Oversize ventilationsåbninger med lynlås under armene
 • 3 punkters justeringer fast hætte
 • Gode lommer

Idas high performance skibukser til kvinder

I vinterklædte bjerge og på pisterne er disse skibukser et must-have til ethvert skibjerg. Skibukserne ”Idas” er meget tilpasningsdygtige. At kombinere deres mest bemærkelsesværdige tekstilteknologier er passende til alle dine yndlingsbeskæftigelser ude på pisterne.

Andre kendetegn ved Idas Women’s High-Performance inkluderer:

 • Toray® Dermizax™ Fuldstrækstof
 • Termosoft isolering
 • Fuldt tapede sømme
 • Forstærkning til Cordura-skikanter er integreret i designet
 • 2 vandtætte lommer

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Idas dame højt ydende skibukser og andre produkter fra Sun Valley.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Sun Valley kan købes hos

Sun Valley, har 17 forhandlere/egne butikker som sælger deres produkter i Frankrig. Ellers kan du handle deres produkter på flere webshops online. Se “alle” skibutikker, her.

Sun Valley

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort