Technine

Historien – Technine

I 1994 begyndte en gruppe på 18 Y.O.s. at arbejde på et projekt i Avon, Colorado. Børn arbejdede på en ny type binding, der senere skulle være relateret til Baseless. Den unikke idé fungerede overraskende godt, og virksomheden byggede de hurtigt og blev et symbol på styrke og kvalitet til snowboardbindinger. Senere blev tøj og snowboards fremstillet for have et bredere sortiment.

Ved hjælp af fantastiske teamvideoer fandt Technine, sig hurtigt blandt de mest indflydelsesrige brands i branchen for urban snowboarding. Med TN14-bindingen, som har en delt base, der gør det muligt for riders at justere og flex sig uden at ofre støtte, Technine genopfandt den baseless binding i 2013.

Technine er i øjeblikket placeret i Sutton, Canada, nær Montreal, et andet Jibbing-mekka, fra 2015.

I 2017 udviklede Technine en ny split-binding af udelukkende plastik, kaldet “The Slugger”, efter den revolutionerende TN-14-model. Det nuværende T9 split-bindingssystem anvender en unik trekantet struktur til at skabe en base, der er stivere som giver maksimalt for- og baglæns board/binding support. Samtidig tillader den split base og skive boardet at bøje kontinuerligt, hvilket effektivt eliminerer enhver “dead zone” skabt af almindelige bindinger.

Technine bygger nu et helt nyt globalt hold med riders fra hele verden, som alle repræsenterer split T og dens 24-årige historie.

Technine, kan købes hos: Technine

Om Technine

Technine forestiller sig at blive et brand af høj kvalitet med folk fra hele verden, som arbejder af forskellige årsager. Virksomheden ser sig selv som et streetwear-brand med fokus på snowboarding og håber at bevise sit værd med hensyn til kvalitet.

Gennem innovativt håndværk i samarbejde med designere og anerkendte ambassadører, sigter Technine mod at blive et af branchens stærke snowboard brands.

Virksomheden opfylder sine mål ved at følge et stærkt og positivt image og samtidig bevare sin udvikling, og samarbejde med højt profilerede personer og udvikle sine produkter.

Produkter fra Technine

Technine tilbyder sine kunder en række forskellige produkter, herunder; snowboards, snowboardbindinger, street-wear skitøj

STD SHRED TIL DEATH SNOWBOARD F21

STD Shred Til Death Snowboard F21 bevæger sig hurtigt. STD’en blev bygget med deres T9 combo camber og forstærket med Kevlar på spidsen og enden. Boardet er skabt til at tilpasse sig enhver situation, den står over for. Dette snowboard kan skære gennem puddersneen mellem træerne, ramme skjulte pudderområder eller den flade nedadgående pist ved snowparken, og knuse det hele med sit dobbelte all-mountain freestyle-design.

STD Shred Till Death Snowboard F21 har følgende ekstra funktioner:

  • Enkelt carbon tapning
  • Syet tri-aksial laminat glasfiber
  • Sintret bund
  • Radial sidecut

PRO SLUGGER BINDING SINGLE SCRUB HB F20

Single Scrub, den første snowboardbinding i deres Slugger Binding linje, bringer nyt liv til dine shredding-eventyr. Bindingen er stødabsorberende og behagelig, mens den stadig bevarer alt, hvad du behøver fra et responsivt produkt som dette.

Pro Slugger Binding Single Scrub HB F20 har følgende funktioner:

  • Baltimore 2.0 tårem
  • Hælskål i aluminiumslegering
  • 3 grader techbed
  • Tre-akset T9 skralde

Technine kan købes hos

Når du skal købe Technine snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.
Technine

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort