Vælg en side
Techica

Hvem er Tecnica?

Tecnica started tilbage I 1960 i Italien, deres formål har altid været og lave de bedste skistøvler. Du kender måske den store vinter støvle som hedder ”Moon Boot” den er lavet af Tecnica som den første store succes de har haft tilbage i 1969, som er blevet lavet ud fra månen landing af Apollo 11 astronauter.

Alle deres produkter er lavet og bliver testet til at give dig den bedst mulige performance.

Tecnica har over 3000 forhandlere fordelt over 70 lande.

”Passion for hard work and continuous desire of growth and innovation are the most important values in my life” – Giancarlo Zanatta – Tecnica Founder

Produkter fra Tecnica

Skistøvler til freeride, all mountain, race og touring. Skistølver til børn, halsedisse, skistøvle backpack, skisokker, pullover, caps, accessoires og reservedele til deres skistøvler. Derudover laver de støvler til trekking og udendørsbrug.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Tecnica kan købes hos

Når du skal ud og købe Tecnica skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Techica
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Tecnica