The Bakery Snowboards

Historien – The Bakery Snowboards

The Bakery Snowboard blev grundlagt i 2014 for at bygge højtydende, socialt ansvarlige snowboards. På deres fabrik i München fremstiller virksomheden alle deres snowboards i hånden.

The Bakyer’s kraftfulde hele bambus cores og dens ultraholdbare sintrede base er kun lavet af de fineste og stærkeste materialer, der findes på Jorden. Udover seriøse projekter sætter virksomheden en stor ære i at skabe ikke-seriøse projekter.

Fra etableringen af virksomhedens første selvfremstillede pres, designet af formene, stiftet bekendtskab med alle brikkerne og lavet snowboard-prototyper, igen og igen, var læringskurven stejl. Med uendelige nattevagter,

De forvandlede det første gør-det-selv-projekt til The Bakery Snowboards gennem utallige nattevagter, en konstant stræben efter perfektion i the bakerys fremstillingsproces.

Om The Bakery Snowboards

Bakery Snowboards er et tysk high performance snowboardmærke, der kombinerer distinkt æstetik med håndlavet håndværk. For at maksimere kvaliteten og miljøvenligheden af virksomhedens bræt, bruger de kun den fineste og de mest bæredygtige materialer, som de kan finde på jorden.

Alle virksomhedens fremtidige tekniske fremskridt vil altid sigte mod at nå disse mål. The Bakery’s board er 100% håndlavede og fremstillet i München, Tyskland, ligesom fremstillingsprocessen er det.

The Bakery Snowboards opnår sin mission gennem en socialt ansvarlig virksomhed, der har en 100% bindende kontrakt med Fair Trade og en fordomsfri holdning til genbrugsteknologi.

Produkter fra The Bakery Snowboards

The Bakery Snowboards tilbyder snowboards, splitboards, skijakker, hættetrøjer og sweatshirts, skibukser, hardware og bukser og shorts.

Nami Black Women Snowboard

Dette board er beregnet til én ting. Den vippede frontsektion giver maksimal flotation, mens puddercamberen giver et responsivt greb og udskæring. På grund af sin korte længde er den adræt på pisterne, og dens store bredde giver dig mulighed for at glide hen over de hvide bjergtoppe. Uanset om du tegner dine linjer på friske groomere eller til dyb pudder, er flex- og glasfibrene valgt for at give en jævn tur.

Andre funktioner på Nami Black Women Snowboard inkluderer:

  • Samurai retningsbestemt camber profil
  • Powerflex bambus kerne
  • Entropi bio-harpiks
  • Sintret intra-høj molekylvægt base
  • Biaksiale glasfibre

All Day Knit Beanie Grå

All-Day Knit Beanie Grey er en let fleece hue, der kan bruges som hverdagshat. Den holdes på med sin elastiske kan og foldes let ned i lommen, når du har brug for den ude af syne. All-Day Knit Beanie Grey tilbyder hyggelig varme i koldere miljøer, samtidig med at den giver udseendet til at holde andre opmærksomme på den faktiske temperatur, så de ikke tænker to gange om at bede om en sweater på et tidspunkt i løbet af dagen.

Andre funktioner i All-Day Knit Beanie Grey inkluderer:

  • Merino og genbrugt PET udgør REWOOLIFE, en miljøvenlig fiber
  • Genbrug af plastikflasker til forbrugere genererer 50 % PET
  • 50 % mulesing-fri merino

The Bakery Snowboards kan købes hos

De 3 gutter fra The Bakery Snowboards, laver alle deres snowboards i München, Tyskland. Hvor de hovedsageligt sælger deres produkter via deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
The Bakery Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort