TOBE Outerwear

Historien – TOBE Outerwear

TOBE Outerwear brandet blev grundlagt ud fra den overbevisning, at eventyr kan tage mange former, og at det er op til den enkelte at afgøre, hvad der er et eventyr. Deres slogan, “choose your path”, afspejler denne filosofi. Virksomheden tilbyder en række forskellige former for overtøj og udstyr, der er designet til udendørs opdagelse og aktiviteter såsom skiløb, snowboarding, vandreture, camping og meget mere.

Om TOBE Outerwear

TOBE blev startet i det nordlige Sverige, hvor de hårde vintre giver et unikt testområde for deres udstyr. De forstår vigtigheden af high-performance tøj og udstyr for at opretholde sikkerhed og komfort under ekstreme forhold. Virksomheden fortsætter med at innovere og forbedre deres design baseret på feedback fra deres kunder, som ofte deltager i intense udendørsaktiviteter.

Teamet hos TOBE Outerwear er passioneret omkring friluftsliv og søger konstant nye oplevelser. De stræber efter at gøre det muligt for andre at få de bedst mulige oplevelser med deres udstyr af høj kvalitet. Denne passion og dedikation kan ses i alle aspekter af virksomheden, lige fra dens innovative design til deres engagement i bæredygtighed.

Produkter fra TOBE Outerwear

Tobe Outerwear-serien omfatter produkter til alle udendørsaktiviteter, fra trailski til vandreture og hverdagsbrug. Deres udvalg omfatter skijakker, skibukser, lag-på-lag tøj, skihjelme, ski goggles, støvler og meget mere. Tobe tilbyder også tilbehør som solbriller og hovedbeklædning til at fuldende ethvert outfit.

Vivid V3 Monosuit – Racing Red

Vivid V3 Monosuit er perfekt til ekstremsports entusiaster. Denne dragt er fremstillet med en 45k mm vandtæt klassificering, Kevlar-forstærkede knæ og en vindtæt konstruktion, og den holder dig tør og beskyttet under de hårdeste forhold. Den livlige røde farve vil vende hovederne på pisterne eller i backcountry. Og med California Proposition 65-overholdelse kan du stole på, at denne dragt er fri for skadelige giftstoffer.

Funktioner omfatter:

 • Armortex Kevlar forstærkninger
 • Sympatex®-membran
 • Cordura® på hele kroppen
 • YKK Aquaguard® lynlåse
 • Forstærkede sømme
 • Optimal åndbarhed

Macer Jacket, freesia

For outdoorentusiasten, der ønsker en stilfuld jakke, der fungerer effektivt i alle vejrforhold, er Macer Jacket et oplagt valg. Den er udstyret med Tobe Outerwear’s varemærke vandafvisning og åndbarhed og fem lommer til rigelig opbevaring. Den slankere profil gør den perfekt til atleter eller dem, der foretrækker et mere strømlinet look, mens ventilationsåbningerne under armene holder dig kølig selv på de varmeste dage. Uanset om du skal ud på pisterne eller trodse en storm, er du godt dækket ind med Macer Jacket.

Funktioner omfatter:

 • 100% vind- og vandtæt
 • Integreret sneskørt
 • YKK Aquaguard® lynlåse
 • Sympatex®-membran
 • Forstærkede sømme
 • Mesh og taftforing
 • Lav profil laserskåret håndledsgamacher

TOBE Outerwear kan købes hos

Tobe Outerwear er store i særdeles Sverige og USA, hvor de samlet set har over 100 forhandlere, De er særdeles store i Sverige grundet deres ski heldragter som er særdeles gode til kulden. Se “alle” skibutikker, her.

TOBE Outerwear

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort