Tools4boards

Historien – Tools4Boards

I 1990 startede Rick Weissenborn Tools4Boards for at bygge ”Pro 500 Ski Vise”, som kunne håndtere moderne skikonstruktioner bedre end eksisterende konventionelle ski vise. Rick var imponeret over den kommercielle succes med denne opfindelse, som først blev solgt i Japan af det Hong Kong-baserede handelshus Jardine Matheson og derefter på verdensplan i 17 år af den norske skivoksproducent Swix Sport AS.

Rick har altid været passioneret omkring skiløb og endnu mere passioneret omkring design. Hans 28 patenter er nu den intellektuelle ejendomsret bag en komplet serie af prisvindende ski- og snowboardværktøjer, skruetrækker og stativer, der sælges eksklusivt til forbrugere gennem forhandlere rundt i hele verden, hvor de største er Amazon.com og Mountain Equipment Company.

Den tyske ISPO Award og Red Dot, verdens mest prestigefyldte designkonkurrence af produkter til ski og snowboard samt andre sportsprodukter, der går tilbage til 1955, blev overrakt til de mest exceptionelle sportsartikler for enestående innovation, har Tool4Boards været nomineret og vundet.

Om Tools4Boards

Tool4Boards bygger, producerer og sælger alt, hvad der ønskes til gør-det-selv-ski og snowboard- forberedelse og vedligeholdelse og reparationer til et globalt marked gennem udvalgte skiforhandlere og direkte til forbrugerne. Værktøj som filer, børster, skruestik, sten, bærbare borde og reparationsstandere er blot nogle af virksomhedens mest unikke produkter, som alle er designet og konstrueret efter de mest krævende standarder.

Virksomheden forestiller sig at være globalt accepteret som et brand kendt for høj kundetilfredshed, detaljeorienteret innovation og omkostningsbevidsthed.

Gennem unikke produktfunktioner, innovative teknologier, fokus på værdi og åbenhed over for feedback (fra forbrugeren særdeles atleter), præsenterer Tool4Boards en række produkter af høj kvalitet, der imødekommer de nuværende markedsbehov, samtidig med at det lægger et solidt grundlag for fremtidig udvikling.

Produkter fra Tools4Boards

Tool4Boards tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, herunder:

Tools4Boards Rygsæk med snoretræk

Drawstring-rygsækken er en innovativ værktøjsholder, der kombinerer funktionalitet og økonomi. Rygsækkens forlomme er en tilpasselig lomme af tilstrækkelig størrelse til at opbevare værktøj sikkert, samtidig med at den tillader fuld manøvredygtighed inden for bandagerne. Rullerummet giver hurtig adgang til at kan bruges hurtigt; mens den forbliver fuldt funktionelt i alt slags vejr og i stand til at bære en tung last (blæsefrakke/kilometernøgler osv.).

Andre karakteristiske træk ved Drawstring-rygsækken inkluderer:

  • 600D vandafvisende stof.
  • Ekstra tyk sejl.
  • Faldsikker trådsyning.
  • Kraftig, nylon hardware (ingen metaldele).

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Drawstring Rygsækken.

Tools4Boards voksskraber snowboard og bred ski (4 mm tyk)

Denne skraber er et must til at tune dine ski eller snowboard som bruges af officiel konkurrenceleverandør til Alpine Canada og USA Ski and Snowboard, og den matcher kravene fra verdens bedste atleter.

Wax Snowboard og Wide Ski har følgende funktioner:

  • Pløkke hul.
  • 4 mm tykkelse.
  • 7 x 2,25 tommer mål.
  • Retvinklet hjørnehak.
  • Bred plexi skraber.

Find ud af mere om Wax Scraper Snowboard og Wide Ski og andre Tool4Boards produkter på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Tools4Boards kan købes hos

Når du skal købe grej til at fikse, klargøre eller fin pudse dine ski/snowboard inden eller efter skiferien. Så kan du købe tools4boards hos flere forhandlere i udlandet, flere skibutikker bruger produkterne til at klargøre dine ski. Se “alle” skibutikker, her.

Tools4boards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort