Trapper Snowboards

Historien – Trapper Snowboards

Trapper Snowboards fremstiller snowboards og splitboards af højeste kvalitet til en overkommelig pris, samtidig med at de sikrer, at de er bæredygtige. Baseret i Revelstoke, British Columbia, tilbyder Trapper Snowboards boards bygget af lokalbefolkningen for at give ryttere den præstation, de fortjener, uden at gå på kompromis med holdbarhed eller vægt og til en konkurrencedygtig pris.

Om Trapper Snowboards

Det er målet for Trapper Snowboards at tilbyde de bedste boards uden gimmicks og lave hver komponent internt fra tømmer til færdigt produkt. Hvert board er lavet med rytteren i tankerne, og ikke to boards er ens. Som ene mand i butikken tilbyder Trapper Snowboards specialbyggede snowboards, der med garanti vil få det bedste ud af din tid på bjerget.

Deres mission er at give kunderne et produkt, der hjælper dem med at få det bedste ud af deres tid på sne i lang tid fremover, og deres vision er at være det bedste håndlavede snowboardfirma derude og dermed fortsætte med at producere bæredygtige brædder af høj kvalitet.

Produkter fra Trapper Snowboards

Trapper Snowboards fremstiller splitboards og snowboards af højeste kvalitet uden at gå på kompromis med holdbarhed eller vægt.

Snowboards: All-Mountain, Freestyle, Powder, Backcountry

Splitboards: Touring, Lightweight Touring, Freeride

Ursa Major Snowboard

Dette er Trapper Snowboards’ originale all-mountain board, Ursa Major. Det har været hjørnestenen i deres line-up siden 2011, og dens sjæl er forblevet den samme. Dette board er designet til at udfylde ønsket om et stabilt board med en legende attitude, der kan klare store linjer og fart, mens den stadig er sjov i offpisten. Designet genererer flydende og stabilitet, mens det bevarer mere overfladeareal bag din bagerste fod for at skabe en stabil platform til landinger, højhastighedssving og tricks/hop. Dette board er perfekt til en snowboarder, der ønsker at kunne det hele og have det sjovt, mens du står på det.

Nogle funktioner på dette board inkluderer:

 • Let camber profil
 • Nose rocker
 • Early rise tail
 • Bump absorption
 • Glat progression fra næse til hale
 • Stivere hale

Trout Trap Splitboard

Dette splitboard er designet til dem, der ønsker at surfe på det dybeste pudder og få mest muligt ud af hver tur. Trout Trap har en unik form, der er optimeret til flydning og til at være manøvredygtig. Dette board er perfekt til rytteren, der ønsker at skære i fresh pow, fange luft fra naturlige træk og lade dig glide gennem ethvert terræn.

Nogle funktioner ved dette splitboard inkluderer:

 • Let camber profil
 • Modest Nose Rocker
 • Early Rise Tail
 • Medium flex
 • Medium blød næse
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Trapper Snowboards kan købes hos

Trapper Snowboards skal købes på deres hjemmeside eller på deres lille fabrik i Revelstoke i Canada. Se “alle” skibutikker, her.

Trapper Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort