Venture Snowboards

Historien – Venture Snowboards

Venture Snowboards er et firma, der blev grundlagt i 1999 og er baseret i Silverton, Colorado. De fremstiller snowboards og er dedikerede til at skabe snowboards for riders til at nyde bjergene med. Hvert Venture snowboard er håndlavet af snowboardere og er grundigt testet i nogle af de mest krævende terræner i de lavere 48.

Om Venture Snowboards

Designet af boardende er dikteret af bjergene, og virksomheden bruger utallige timers forskning og udvikling på hvert produkt. For Venture betyder F&U at gå på pister, og de er så heldige at kunne leve af det, de elsker. Riders kan stole på, at når de køber et Venture-board, får de et kvalitetsprodukt, der er designet af snowboard-entusiaster.

De er bedst kendt for deres opmærksomhed på detaljer og deres engagement i feedback – hvilket giver dem mulighed for løbende at forbedre ydeevnen af deres boards. Alle deres boards er bygget in-house på deres fabrik, og hver enkelt er personligt godkendt af grundlæggerne.

Produkter fra Venture Snowboards

Udover at fremstille snowboards sælger Venture Snowboards også tøj. Dette inkluderer jakker, hatte og andet udstyr, der kan hjælpe riders med at holde sig varme og sikre, mens de er på pisterne.

21/22 Paragon

Paragon, er et board, der er velafrundet og alsidigt. Det er perfekt til alle, der vil have et snowboard, der kan lidt af det hele, fra groomere til pow. TX30-glasset og den blødere kerneprofil gør den let og poppy, mens askestrengene ned langs midten og kanterne giver holdbarhed. Den retningsbestemte form, offset holdning, let tilspidsning og Straight-Line Rocker holder den stabil på kanten under faste forhold og flydende i blød sne. Den fås også som splitboard.

Nogle af funktionerne på dette board er:

 • Koldvalsede høje kulstofkanter
 • Carbonium Topplader
 • 3D graders triax
 • P-tex sidevæg og bund
 • Ligeline rocker
 • Indlagt basisgrafik
 • Fusion flex og sidecut
 • Evil twin base teknologi

21/22 Storm

Storm er et board, der er designet med én ting i tankerne: at få boardere til at føle sig tilpas under alle forhold. Det er alsidig, let og poppy – perfekt til alle, der elsker at ride over hele bjerget. Den nydesignede kerne og carbonium-toppladen gør den holdbar og reducerer vægten, mens Straight-Line Rocker og moderat tilspidsning giver stabilitet og kontrol. Den fås også som splitboard.

Nogle af funktionerne på dette board er:

 • 45-graders Triax
 • P-tex sidevæg
 • Ligeline rocker

Venture Snowboards kan købes hos

Venture Snowboards kan købes online eller hos forhandlere rundt i verden, hvor de særdeles er størst i Colorado, USA. Se “alle” skibutikker, her.

Venture Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort