Skier
Skier
Weston Backcountry

Historien – Weston Backcountry

Weston har skabt lækre splitboards, ski og snowboards siden 2012, elsket bjerge og støttet vigtige formål. Han spreder også sin information til backcountry-uddannelse.

Barry Clark, den oprindelige ejer, forlod virksomheden i 2016 for at forfølge sine interesser, og Leo Tsuo fra Golden, Colorado, overtog ejerskabet. Leo indgyder den glædelige optimisme i virksomhedens team, fra hans b-boy-dobbeltliv til hans slæde til shred ture.

Om Weston Backcountry

Weston backcountrys mission er at levere power til folket, ledet af et team, der tror, at venner eksisterer på en pudderdag. Virksomheden producerer en række backcountry-udstyr til free riders, splitboardere, snowshoers og mountainbikere.

Gennem strategiske partnerskaber, stærkt lederskab, innovation, fællesskabsopsøgende arbejde og uddannelse kan Weston nå deres mission og levere det nødvendige udstyr til uafhængige riders på et budget.

Produkter fra Weston Backcountry

Weston backcountry tilbyder snowboards, splitboards, skins, ski goggles, bindinger, tøj og tilbehør.

Nogle af Westons produkter inkluderer:

Summit Carbon Ski

The Summit er en ski, der bruges til hverdags touring. Kommer med robust forsideark, sintret bund, bindeplader, carbon vævet layout og deres Strike Core er alt inkluderet i denne model. Den lydhøre, lette og gode tur er skabt ved at kombinere paulownia træstrenge med et carbon toplag.

Disse ski er lette, hvilket skaber responsive ski drejninger og cruising gennem sneen. De er lettere end de fleste elektriske dele med mindre end 2 lbs pr. par, mens de giver en tilsvarende mængde hold til tekniske krav til skiløb.

Andre funktioner ved Summit Carbon-skiene inkluderer:

 • Camber – Camber til Rocker
 • Robust polyamid toplag
 • Sintret 4000 baser
 • Carbon Weave layup
 • Sidevægge – UHMW PE
 • Lodret aluminium
 • Bindings plader
 • Core – Strike – Paulownia

Hatchet Splitboard

De har tilføjet halehak til fastgørelse af skin og anbefaler at parre dem med Pomoca skins og Weston Tail Clips på grund af dette splitboards usædvanlige form.

Weston’s Hatchet er et kompakt snowboard, der kan køres på forskellige måder, lige fra snesport til skateboarding til longboards. Firmaet har udvidet overfladearealet for at opnå dette, hvilket giver dig mulighed for at flyde mere og bevare din hastighed, mens længden er kortere. Splitboardet har et retningsbestemt Twinish Shape, med næsen lidt kortere end halen og holdningen centreret om camberen.

Westonback Country anvender aktivt låsende Karakoram Ultraclips for at skabe så tæt på en solid brætfølelse som muligt og begrænse snakken mellem sektionerne til prikken over i’et på dette splitboard. Desuden, fordi du har optimal skin trækkraft på op ad bakke og kanthold på ned ad bakke, designer virksomheden med camber under fødderne. En strammere hale er også lettere at kick-dreje i skin track på grund af en lille bevægelse af touring beslaget fremad.

Andre funktioner i Hatchet Splitboard inkluderer:

 • Smedede spidser
 • Triaksial glasfiber layup
 • Robust polyamid toplag

Weston Backcountry kan købes hos

Weston Backcountry, finder man i bade Europa og USA. De har mere end 50 forhandlere og en 10 stykker i Europe. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Weston Backcountry

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort