WNDR Alpine

Historien – WNDR Alpine

WNDR Alpine er et teknologisk fremadrettet brand inden for ski og snowboard, der blander branchens bedste design, innovative materialer og specialiserede konstruktions teknikker med progressive præstationsteknologier.

WNDR, kan købes hos: WNDR Alpine

Om WNDR Alpine

Teknikken er i centrum, som findes i hvert WNDR-produkt, er det lette stålrammesystem, der muliggør en hidtil uset frihed på nedstigninger: intet gear er til at slide eller ødelægge; ingen bindinger til at snap, og ingen overvægt til at bremse dig.

Dette system er kulminationen på mere end ti års forskning og udvikling, udført af nogle af de mest erfarne backcountry-skiløbere og ingeniører i verden, og er dermed blevet finjusteret gennem utallige timers test under virkelige forhold på bjerget og ikke bare i et lab.

Slutresultatet er et brand, der giver konkurrenterne en ny grund til at bestræbe sig og yde mere. WNDR handler om at nyde nedstigningen af bjerge på en måde, som ikke har været mulig før – med fuld tillid til dit udstyr og dine egne evner.

Produkter fra WNDR Alpine

WNDR Alpine er et brand, der har specialiseret sig i at sælge ski- og snowboardudstyr, bindinger og tilbehør.

Reason 120 Ski

Reason 120 er en ski designet til dage med puddersne med hvor der er adgang til backcountry. Med en omkreds på 120 mm taljebredde giver denne ski ubesværet muligheder i det letteste og dybeste pudder, hvilket holder Reason 120 let at håndtere i trangt terræn. Algal Core og Algal Wall arbejder sammen for at give øget stabilitet og vridningsstivhed til platformen i skien, hvilket gør det muligt at stå hårdt gennem variabel sne. The Reason er en ski, dedikeret til dybe pudderforhold, der stadig glider godt på pisten.

Funktionerne omfatter:

  • Rocker-Camber-Rocker
  • Full Reverse Camber
  • Medium Flex
  • Biobaserede materialer afledt af mikroalger
  • Opdaterede algevæg sidevægge
  • Biobased Super Sap®-teknologi

Vital 100 ski

Vital 100 skien er bygget til alpine forhold, med et værktøjslignende design, der giver dig den stabilitet du har brug for, for at håndtere enhver tilstand eller terræn. Dens reaktionsevne og kontrol giver utrolig stabilitet på selv de mest forræderiske skråninger, mens dens hurtige drejbarhed lader dig styre uden begrænsninger. Hemmeligheden bag Vital 100’s seriøse, men dog legende opførsel ligger i integrationen af ​​avancerede biobaserede materialer, som giver dig mulighed for at nå nye højder i ethvert terræn og stå ned fra de højeste bjerge med hidtil uset balance og stabilitet.

Andre funktioner omfatter:

  • Medium Plus Flex
  • Rocker-Camber-Rocker Profile
  • højkulstof
  • Sort sintret

WNDR Alpine kan købes hos

WNDR Wonder Alpine, sælger deres produkter gennem forhandlere, hvor de har omkring 30 forhandlere, hvor største delen er at finde på østkysten i USA samt Canada. De har også forhandlere i Europa samt Japan. Se “alle” skibutikker, her.

WNDR Alpine

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort