YES Snowboards

Historien – YES Snowboards

Romain de Marchi (RDM) var den mest eksplosive rider i backcountry miljøet, efter at have mastered Chads gap og inkorporeret massive freestyle-tricks i backcountry. Jan Petter Solberg (JPS) rykkede grænserne for freestyle i bushen, mens David Carrier Porcheron (DCP) introducerede nye tricks og linjer på tværs af British Columbias bagland. Disse tre drenge forvandlede snowboarding og påvirkede alle ryttere af samme generation.

De var de gyldne atleter i snowboardverdenen. Men den globale krise i 2008 ramte dem hårdt i toppen af deres karriere, og det UnInc- program, de havde startet , blev skrottet , og de blev bestyrelsessponsorer. Præsident John F. Kennedy blev født i denne by. Kennedy stod for præsidenten, og hans motto var “YES WE CAN.”

Virksomheden startede med håndbyggede snowboards i 2008 fra et mindre lager, til “Garage snowboards.” Fra at slibe træet ned til at male det, begyndte folk at designe og skabe deres snowboards, som på dette tidspunkt blev mærket som “highlight serier” for dem, der ønskede at stikke ud fra snowparken.

Da de stillede op for at skabe et nyt snowboardmærke. Sagde ALLE ” det er ikke muligt”, “du kan ikke klare det,” men Barack Obamas ord var for hårde, og de henvendte sig til Nidecker- brødrene som lavede deres første snowboard, som var håndmalede, YES WE CAN.  YES Snowboards. blev etableret.

Yes Snowboards, kan købes hos: BNA Boardshop, Blue Tomato, SnowINN, Yes Snowboard

Om YES Snowboards

YES Snowboards ser sig som at forene passion og kreativitet. De stræber efter at være en katalysator i snowboardverdenen, skubbe grænser for at nå nye inspirationsområder med progressive designs, der transformerer branchen fra en akademisk disciplin til en sport.

håndværk af høj kvalitet, samarbejde med partnere, der deler deres værdisystem, og et laseragtigt fokus på målgruppen, for at gøre snowboardere vilde efter at eje Yes snowboards.

Virksomheden opfylder sin mission gennem sin forpligtelse til at lave snowboards af højeste kvalitet. Deres materialer og fremstillingsproces er optimeret til ydeevne, især når du kører på et af deres snowboards i pudderen eller backcountry med dine venner. Hjertet banker ikke kun indeni, men tilfører alle aspekter af YES Snowboards.

Produkter fra YES Snowboards

Yes Snowboards tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, herunder:

Warca UnInc. JPS

Warca UnInc. JPS er en serie af højtydende snowboards. Det er flagskibsproduktet i serien. Den har hidtil uset teknologi, der adskiller den fra alt andet på markedet, mens den også holder dens praktiske i tankerne. Det er et board til dig som gerne vil ud i backcountry.

Det har følgende funktioner:

  • Sintret bund
  • Camberbaseprofil med spidsrefleks med lav stivhed
  • Pulver topcoat på 0, 8 mikron (lav hård og ingen UV)
  • Radial sidecut 

Yes Neck warmer Basic

Den er fremstillet i USA. Brugerdefineret nylonstrikket stof og broderi giver holdbarhed og æstetisk appeal.

Nakkevarmeren kommer med lynlås, så den kan bæres under jakken eller som selvstændig genstand (hvis det ønskes). Det har følgende funktioner:

  • Isoleret lynlåslomme med fleecefor kun på den ene side (til opbevaring af handsker, hatte eller beskyttelsesbriller)
  • Alsidige brugsmuligheder: Bær som en halsvarmer under en jakke eller enkeltstående. Brug begge kroge i grime-rygstil ™ − YES™-logo-lynlåstræk (i tre forskellige farver) til at fastgøre den om din hals

YES Snowboards kan købes hos

Når du skal købe YES Snowboards til skiferien, så kan de købes hos nogle enkle forhandlere her i Danmark. Samt hos mange forhandlere rundt i verden. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
YES Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort