Zanier logo

Hvem er Zanier?

Zanier er et handskebrand som fokuserer på handsker i super høj kvalitet til flere forskellige sportsgrene. De startede tilbage i 1969 og holder til i Østrig, hvor der selvfølgelig er massere af bjerg terræn, hvor deres produkter bliver testet, i både sommer og vinterperioder i aktion.

De arbejder med et hav af teknologier, for at lave handsker som er tilpasset til præcist hvad du skal bruge dem til. Høj funktionalitet, god komfort, god åndbarhed samt selvfølgelig stærke materialer.

Deres handsker ligger fra en pris på 150 kr. og op til 2700 kr. Alt efter hvilken model du vælger. Deres heat handsker er deres klart dyreste modeller, det er de grundet det er gore-tex handsker med 10 timers batteri, de har varme elementer som du kan slå til og fra ved blot at trykke på en lille knap.

Produkter fra Zanier

Skihandsker og luffer samt handsker til cykling, vandring, løb og hverdags brug, sokker, backpacks, heatpacks, halsedisser.

Zanier kan købes hos

Når du skal ud og købe Zanier handsker, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Skioutlet logo
Zanier logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort