Zeal Optics

Historien – Zeal Optics

Zeal Optics er et brillemærke, der fokuserer på udendørs eventyr. De bruger plantebaserede materialer i alle deres solbrillestel og linser for at hjælpe dig med at se verden omkring dig mere klart, mens de beskytter de synspunkter, der inspirerer os i generationer fremover. De mener, at det er deres ansvar at tage ansvaret og skabe forandringen.

Om Zeal Optics

Zeal Optics skaber ikke kun briller af højeste kvalitet til dem, der lever for outdoor eventyr, men de fokuserer også på at bringe inspirerende eventyr til dem, der måske aldrig har følt spændingen ved en rindende flod eller roen på en bjergtop. Gennem nogle fantastiske projekter og partnerskaber er Zeal Optics i stand til at reducere sit miljømæssige fodaftryk, skabe social forandring og efterlade os alle med bedre minder om vores tid udendørs.

Deres enkle overbevisning: “Brug mindre, giv tilbage, udforsk mere” driver alt, hvad de gør. Det er på grund af disse overbevisninger, at Zeal Optics er blevet et mærke, folk kan stole på og beundre.

Produkter fra Zeal Optics

Zeal Optics sælger en række forskellige briller, herunder solbriller og skibriller. De sælger også en række tilbehør relateret til deres brilleprodukter, såsom linser, etuier og hatte.

Beacon Snow Goggles

Zeal Optics Beacon Snow Goggles er de første med banebrydende med Observation Deck Technology (ODT). Med en vippet cylindrisk linse kan du se hver tomme af linjen under dig, mens du fjerner blænding. Dette giver mulighed for et helt nyt perspektiv på bjerget. Vinterens videnskab og fysik inspirerer alt, hvad Zeal Optics gør, og med Beacon er du sikker på at få en fantastisk skioplevelse.

Nogle funktioner inkluderer:

 • Dobbelt linse konstruktion
 • Slagfast ramme
 • Polariseret linse
 • Skihjelm kompatibel
 • No-Slip Grip
 • Permashield hardcoat

Lookout Snow Goggles

Lookout Snow Goggles fra Zeal Optics er designet til at give dig den bedst mulige udsigt over de sneklædte bjerge, mens du står på ski eller snowboard. Det dobbelte glidende skinnelåsesystem styrer, glider og låser dit objektiv sikkert på plads, mens Observation Deck Technology-rammens pantoskopiske hældning og lave profil udvider dit lodrette synsfelt med 20%. Dette giver dig mulighed for at se mere af hældningen under dig, hvilket giver dig selvtillid til at tage enhver nedstigning. Lookout skibrillen har også en polariseret linse og anti-dug-belægning, hvilket gør den til det perfekte valg til alle forhold.

Andre funktioner omfatter:

 • Skinnelåsesystem
 • RX-indsats kompatibel
 • Øvre nedre udluftning
 • Triple-lags ansigtsskum
 • Molekylær spejlmulighed
 • Dual Strap Justering

Zeal Optics kan købes hos

Zeal Optics er et velanerkendt brille brand, med mere end 400 forhandlere verden over hvor klart de fleste er i Europa og USA. Herunder ligger de hos mange store internetbutikker samt de selvfølgelig sælger deres briller fra deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Zeal Optics

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort