Vælg en side

Skiferie til Bad Gastein

Bad Gastein er et kendt skiområde i Østrig blandt danskerne.

Det er et område hvor der kan være fuldfart på, både på pisten og uden for pisten. Gastein skiområdet byder på 200 km pister, der er ret ud sagt noget for alle. Der er massere af blå og røde pister og der er rig mulighed for at stå sort og offpist også.

Byen Bad Gastein rummer af hygge og østrigsk stil, der er massere af gode restauranter og afterski steder. Afterskien er en af grundene til at danskerne netop vælger Bad Gastein, der er højt til loftet og man kan give den gas på afterski, om man er 18 eller 60, ja så har vi alle noget til fælles og det er skisporten.

Bad Gastein har 3 områder som går ned til byen, det er Stubnerkogel, Schlossalm, som går ned fra den ene side også er der Graukogel som går ned fra den anden side. Graukogel er der ikke så mange der tager til, da det ikke er så stort et område og man ikke kan komme videre derfra til et andet området, det gør så også man på nogle dage nærmest kan have det for sig selv.

De andre områder der ligger i Gasteiner dalen er Sportgastein som ligger for enden hvor man tager skibussen og til offpist mekkaet. Eller så ligger der inden Bad Gastein, Bad Hofgastein og inden det Dorfgastein som hænger sammen med Grossarltal.

Gastein er 6 skiområder der er  ikke ligger ret langt fra hinanden, de 6 områder er Sportgastein, Graukogel, Bad Gastein, Bad Hofgastein, Schlossalm og Dorfgastein.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Bad gastein

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

BadGastein3 optimized
BadGastein1 optimized
BadGastein2 optimized
BadGastein optimized

Priserne i Bad Gastein

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos skigastein.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr her, skiset.dk.

food

Restauranter

Bad Gastein er fyldt med restauranter, det er blot at vælge om det skal være Pizzeria Angelo, Ginger n’Gin, Orania Stüberl, Gasteiner Wirtshaus eller en helt andet.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Bad Gastein, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Danski
hojmark sort
Skiferie.dk normal
northlander
Sunweb normal
slopetrotter skitour
hotels.com logo
Booking.com logo
vinterly blå
bilferie
snowtrex normall
findskirejser
Fjällferie logo
snexpressen normal
Thinggaard normal
Video fra Bad Gastein
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.