Skier
Skier

8 Aktiviteter i Les Menuires udover skiløb

Les Menuires ligger i Tarentaise-dalen i Savoie i ca. 1849 meters højde over havets overflade. Der er to områder i byen: La Masse og Le Mont de la Chambre. Det er også en del af de 3 dale skiområdet, som er kendt som verdens største sammenhængende skisportssted.

Les Menuires er designet til at give en behagelig skiferie oplevelse med pister, der er velegnede til både begyndere og erfarne skiløbere i vintersæsonen.

Oplev den naturlige skønhed i bjergene, regionen og landskabet sammen med dine kære og find glæde i de små fornøjelser undervejs. En skiferie er for mange en god investering, som byder på noget andet end hverdagen hjemme i Danmark.

Du kan opleve mere end bare skiløb på pisterne, herunder sneskovandring og hundeslædekørsel. Der er også restauranter, afterski og spa-wellness i en smuk kulisse.

Her er en liste over nogle af de aktiviteter, der er i Les Menuires

Afterski er en stor del af skiferien for mange, men det er ikke som sådan en aktivitet. Vi har dog skrevet lidt om gode afterskisteder i Les Menuires.

Roc’n Bob

Når man tager med Roc des Marches-stoleliften og tager den 4 km lange tur ned, bliver det tydeligt, at denne kælkebane er helt unik.

Fra en høj beliggenhed er der en fantastisk udsigt over snedækkede bjerge. Turen byder på sjove øjeblikke, spænding og forskellige fart niveauer.

Denne aktivitet er sjov for både børn og voksne. Tag vennerne med, og gør det til en konkurrence hvem der kommer først ned. 

La Croisette

Les Menuires giver mulighed for at besøge La Croisette, en smuk destination.

De omkringliggende områder ligger i gåafstand fra La Croisette, som er centrum af stedet på 1.850 meters højde. Her er flere spisesteder og et godt sted at mødes hvis man står på forskellige pister.

Les 3 Valleés har praktiske forbindelser, der giver nem adgangtil de omkringliggende destinationer, hvilket gør det til et af de største skisportsområder i verden. For at få en panoramaudsigt over området kan du besøge la Chambre, som ligger ca. 2.801 m højt.

Prøv Airbag hop

Vil du være interesseret i at forsøge at lave saltoer, mens du hopper på en airbag uden frygt.

Hvis du stadig er på udkig efter en god oplevelse med hop, er den overdimensionerede airbag en mulighed, der kan give et betydeligt adrenalinkick.

Airbaggen giver en sikker landingsmulighed for ski eller snowboardere, der forsøger sig med forskellige tricks som backflips eller 180/360 rotationer.

Paragliding

Les Menuires er en destination, der er værd at overveje. Du kan opleve roen i de snedækkede områder fra tandemflyvninger med certificerede instruktører, så du får tid til stille fordybelse og en betagende udsigt.

Les Menuires giver paragliderentusiaster mulighed for at beundre en fantastisk geografisk udsigt i et bjergskråningscirkus.

Rapid Flying, en form for paragliding, der indebærer en nedstigning ned ad en isglat skråning med hjelm og sejl, kan opleves om vinteren for dem, der er interesserede i det og adrenlin der pumper fra flyvningen starter.

Denne sport kræver stærke færdigheder og kontrol på grund af de høje hastigheder og den følelsesmæssige intensitet, der er involveret. De minder, der skabes, er værdifulde og værd at betale.

Mongolian Yurt

For dem, der ønsker en unik aftenoplevelse uden for det typiske, er der mulighed for at overnatte i en autentisk mongolsk yurt.

Yurterne er udstyret med mongolske møbler, hyggelige siddepladser og en pejs, der giver en unik mulighed for at slappe af.

Det traditionelle alpekøkken, som består af supper med røget skinke og lækre desserter, vil være tilgængeligt for gæster, der har reserveret plads i yurterne. Prisen dækker transport til og fra stedet.

Skøjteløb

Les Ménuires Skate Parks tilbyder forskellige muligheder, herunder juletræspyntning. Der er flere skøjtebaner at vælge imellem til din og dine medrejsendes fornøjelse. Prøv nogle af skøjtebanerne i Les Ménuires, og få et godt ekstra minde udover skiløb.

Der er mange skøjtebaner i hele regionen, så det er nemt at finde dem, uanset hvor du er. Uanset om du nyder at se på skøjteløb eller selv at deltage, er der rig mulighed for at gøre det. Børn elsker at prøve noget nyt og det er muligt at leje skøjter ved banen.

Svømning og spa

Les Menuires byder på et sportskompleks med topmoderne faciliteter, herunder en swimmingpool, et træningsrum til yoga, afslapning og aerobicøvelser samt en fitness afdeling med avanceret udstyr, hvis du stadig har energi efter at have udforsket pisterne.

For dem, der foretrækker ikke at styrketræne, er der et wellnessområde, hvor du kan nyde forskellige faciliteter som bad, saunaer, spabade og spa-stråler. Derudover er der en wellness salon, der tilbyder eksklusive ansigtsbehandlinger.

Centret tilbyder flere fritidsaktiviteter som squash, tennis, volleyball og basketball. Derudover er der et særligt legeområde for børn med oppustelige hoppeborge og plastikbolde.

Les Menuires restauranter

Chez Pépé Nicolas er en populær restaurant, der ligger mellem Val Thorens og Les Menuires. Kokken serverer traditionelle savojardiske retter i en venlig og autentisk atmosfære med et moderne touch. L’Ours Blanc ligger tæt på skiløjperne og har en balkon med en fantastisk udsigt over bjerglandskabet. La Ferme de Reberty er et andet godt valg for en lækker middag, der har en dejlig solrig terrasse og serverer dejlige franske retter.

Læs mere om: Gode restauranter i Les Menuires